הסערה סביב ההתנהלות של ברצלונה שמתכוונת לעשות הכל כדי להביא את אנטואן גריזמן למועדון בקיץ עדיין לא נרגעה, אבל מי שגם כן חוטף אש עוד בטרם התבטא באופן חד משמעי בנושא הוא אנטואן גריזמן, חלוץ הקולצ’ונרוס שנמצא על המוקד ומקבל מסרים חד משמעיים מחבריו על מה יקרה אם יבחר לעזוב את המועדון.

דייגו קוסטה, שחקן שכבר עזב את המועדון וחזר, התבטא היום (רביעי) בנוגע למעבר אפשרי של הצרפתי לקטלוניה: “הוא ילד מספיק גדול כדי לדעת מה הוא עושה. הוא שחקן קטלני וחשוב והוא מודע לכך שאנחנו רוצים אותו כאן, לא משנה מה הוא יחליט אשמח בשבילו. כרגע הוא רק חושב על זכייה בתואר הליגה האירופית, הוא רוצה לעשות איתנו היסטוריה, אני רואה אותו מאוד מרוכז במה שנשאר לו”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
מי היפה מכולם? 5 שערי המחזור ה-36 בספרד

התקופה בה לא היה במועדון: “עזבתי והייתי מאושר, זכיתי בתארים וצברתי ניסיון וחוויות חדשות. החלטתי את זה עם המשפחה שלי, על אף שאני כאן איתו, אני לא אחליט לו מה הוא יעשה, הוא שחקן מספיק מוכח כדי לעשות מה שיבחר. לי היה את המזל לחזור הנה, אבל הוא יודע שאם הוא יעזוב לא תהיה לו דרך חזרה, הוא צריך לחשוב על כך רבות. עד כה הוא מתנהל בצורה רגילה לחלוטין, הוא מרוכז משקיע ולוהט. אני לא חושב ששום דבר ישפיע עליו בדרך לעמוד בציפיות שנותרו לנו”.

קוקה, קשר הקבוצה, הוסיף בנושא גריזמן: “אנחנו לא אוהבים שמנסים ליצור קשר עם החברים שלנו, כי אנחנו רוצים שתהיה כאן אווירה חיובית. זה כבוד שברצלונה רוצה אותו, אבל המציאות היא שהוא עדיין שחקן שלנו. הוא רוצה להמשיך לזכות איתנו, יש לו חוזה בקבוצה ואני בטוח שהוא רוצה להמשיך להיות במיטבו”.

לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות הוספת תגובה