אחרי שערך את הקלאסיקו האחרון שלו ב-2:2 של ברצלונה מול ריאל מדריד בקאמפ נואו, נודע כי אנדרס אינייסטה, שהודיע שיעזוב את הקטאלונים אחרי 22 שנים במועדון, לא יצטרף לצ’ונגצ’ינג ליפאן הסינית כשחקן, אם כי יתקיים שיתוף פעולה בין הקבוצה לקשר בן ה-33.

בהודעה רשמית שהוציא צ’ונגצ’ינג נכתב כי: “אנחנו מתעקשים להשקיע בצורה הגיונית בקבוצה ולא לבזבז בצורה לא מחושבת וכמו כן, גם לא נפעל נגד חוקי התאחדות הכדורגל הסינית ונהלי מדיניות הרכש. עם זאת, נעמיק את שיתוף הפעולה עם אנדרס אינייסטה, אך הוא לא יצטרף אלינו כשחקן”. 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
האחרון של אינייסטה: 2:2 משוגע בין ברצלונה וריאל מדריד בקלאסיקו

כעת, נותר לראות מה יהיה הצעד הבא של קפטן ברצלונה שיחגוג בקרוב את יום הולדתו ה-34, שעד כה לא שיחק בשום מועדון אחר פרט לברצלונה, עמה זכה ארבע פעמים בליגת האלופות, בתשע אליפויות ספרד, שישה גביעים, שבע זכיות בסופרקאפ הספרדי, שלוש פעמים בסופר קאפ האירופי ושלוש פעמים בגביע העולם לקבוצות.

אנדרס אינייסטה (רויטרס)אנדרס אינייסטה (רויטרס)

על פי התקשורת הספרדית, שמו של אינייסטה קושר גם לקבוצת ויסל קובה מהליגה היפנית, שמוכנה לשלם לו 25 מיליון יורו בשנה. הבעלים של הקבוצה הוא הירושי מיקיטאני, מנכ”ל ויו”ר חברת ‘רקוטן’, שמשמשת כספונסר של ברצלונה. ההצעה על פי הדיווחים היא חוזה בגובה 25 מיליון יורו לעונה. 

הקשר גם שוקל את האופציה של הליגה האוסטרלית, בשל העובדה שהכדורגל במדינה נמצא בעלייה, לאחר ששחקנים דוגמת אלסנדרו דל פיירו ודויד וייה שיחקו בה בעבר. גם רמת החיים הגבוהה במדינה המרוחקת עשויה לשחק תפקיד בהחלטתו.

לכתבה זו התפרסמו 18 תגובות הוספת תגובה