אנטוניו אדאן מלהיט את היוצרות לפני המשחק מול ברצלונה במחזור הליגה ה-36 (ה-30 באפריל). שוערה של בטיס התבטא בחריפות נגד האלופה והצהיר כי ישמח להרוס למוליכה את חלום האליפות ועל מנת שזה יקרה הוא ינסה למנוע ממנה ניצחון על קבוצתו באיצטדיון בניטו ווימרין.

אדאן, שיעמוד בשבת בין הקורות בדרבי האנדלוסי מול סביליה, התייחס למאבק האליפות: "אף על פי שכרגע רק המשחק מול סביליה נמצא בראשי, אני חייב להיות כנה - בתור מדרידאי אשמח 'לדפוק' לברצלונה את תואר האליפות. אם ריאל מדריד תזכה זה יהיה עדיף בהרבה".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מטורף: רביעייה ו-3 בישולים לסוארס במשחק

שוער בטיס החל את דרכו בבלאנקוס, כאשר תחילה שיחק עם קבוצת ריאל מדריד ג', בהמשך עבר לריאל מדריד ב' ולבסוף שימש כמחליף של איקר קסיאס בקבוצה הבכירה של המועדון. ב-2013 עבר אדאן לקליארי מהליגה האיטלקית ובינואר 2014 שב השוער לספרד, כאשר חתם בבטיס.

מנגד, הקטאלונים, שהביסו אמש (רביעי) 0:8 את דפורטיבו לה קורוניה, התחילו בהכנות לקראת המשחק מול ספורטינג חיחון בשבת ב-21:30, כאשר מספר שחקנים נמצאים בספק עקב פציעות שפקדו את הקבוצה, ביניהם גם ליאו מסי, שנעדר מאימון הבוקר.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה