המחזור ה-27 בליגה הספרדית יימשך היום (חמישי) כשברצלונה תתארח ב-22:00 אצל ראיו וייקאנו. אם ינצחו, ישברו הקטאלונים את השיא ההיסטורי של ריאל מדריד עם 35 משחקים רצופים ללא הפסד. הקטאלונים שכבר שיחקו העונה 46 משחקים בשש מסגרות שונות, מגיעים למשחק בסגל מלא. המשחק יועבר בשידור חי בערוץ ONE, ערוץ 50 באיכות HD ב-HOT, סלקום tv וב-yes.

למרות הפערים העצומים בין שתי הקבוצות, מאמן האלופה לואיס אנריקה לא נשמע רגוע בכלל והזהיר שלא יהיה קל לשמור על הכדור מול הקבוצה של פאקו חמס: "אני בכלל לא רגוע לפני משחק כזה. זו קבוצה עם פילוסופיה והולך להיות משחק קשה. בשלב הזה של העונה הקבוצות משחקות הרבה יותר חזק, גם בגלל שיותר קבוצות מעורבות במאבקי התחתית".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
סגרה חשבון: 1:2 מתוק לברצלונה על סביליה

מאמן בארסה התייחס למאמן היריבה: "אני אוהב אצלו את התשוקה להתקפה. הוא ראוי לשבח על המנטאליות שלו". לאחר מכן הוא גם דיבר על החזקת הכדור שהפכה לסמל של ברצלונה בשנים האחרונות: "זה חיוני בשבילנו והאמצעי הכי טוב בשביל להשיג ניצחון".

על האווירה הטובה בחדר ההלבשה לעומת מה שקורה בריאל מדריד: "אני מאוד אוהב את מה שקורה אצלי בתוך חדר ההלבשה. אני לא יודע מה קורה אצל אחרים, אז לא יהיה הוגן מבחינתי לדבר על זה". 

המארחת לא הפסידה בשבעת משחקיה האחרונים בכל המסגרות כשחמישה מהם הסתיימו ב-2:2. המאמן פאקו חמס סובל מרשימת חיסורים ארוכה שכוללת את מיקו, חוסאבד ופאבלו הרננדס. מי שכן ישחק הוא הקשר רוברטו טראסוראס שאמר: "זה מאוד קשה לנצח את בארסה כי היא הקבוצה הטובה בעולם עם השחקנים הכי טובים. אבל יום אחד הם יפסידו ואנחנו צריכים לנסות שזה יקרה מולנו". 

לואיס אנריקה. לא מקל ראש בראיו
לואיס אנריקה. לא מקל ראש בראיו
 

משחקים נוספים
גרנאדה - ספורטינג חיחון (21:00)
אספניול - בטיס (21:30)

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה