ברצלונה הצליחה מהתקופה הרעה שלה ונכנסה לקצב מסחרר של כיבוש שערים, וגם של חידוש חוזים. הקטלונים שומרים על דמויות מפתח חשובות לקבוצה כמו רונאלד אראוחו שהאריך חוזה לאחרונה או פדרי, וגם על השחקנים הצעירים שעלו מהאקדמיה דוגמת גאבי או פאו קובארסי, שחתם אתמול (חמישי) עד 2029.
הבלם המוכשר שעשה קפיצה מטאורית להרכב הפותח תחת צ’אבי, המשיך את יכולתו המצוינת גם עם הדרכתו של האנזי פליק. עם יכולות של מנהיגות ומקצועיות על הדשא, אין ספק כי בן ה-18 הוא העתיד של בארסה בחלק האחורי: “אני מאוד שמח לחדש את החוזה עם המועדון של חיי, המקום שנתן לי הכל. זה מצב מדהים שאי אפשר לתאר במילים”, אמר הספרדי בעת חתימתו, כאחד שלא יכול להסתיר את ההתרגשות.
תחושת הגאווה הייתה ניכרת ביותר כשהביע את תחושותיו לתקשורת המקומית: “זו גאווה עצומה להיות מקושר לברצלונה לעוד כמה שנים”. על ההתקדמות המהירה בקבוצה הבוגרת: “אלו חוויות שאני שמח שקרו לי. המשפחה שלי תמיד עזרה לי, היא הייתה לצידי. הדרך הייתה קצרה עבורי. גם חבריי לקבוצה וגם הצוות עזרו לי בכל דרך והפכו אותי לשחקן שאני היום, אני מודה להם על כל מה שהם נתנו לי”.

פאו קובארסי (La Liga)קובארסי התייחס גם לאיך הוא ראה את החלום לשחק עם מדי הבלאוגרנה: “המטרה הראשונה שלי הייתה פשוט לבוא וליהנות מללבוש את החולצה הזאת, שהיא הטובה בעולם”. הבלם הסביר כי הוא שואף לזכות עם חבריו בכל התארים האפשריים, ואף ניצל את ההזדמנות כדי לשלוח מסר ברור לאוהדים: “הם צריכים להיות איתנו גם בזמנים הטובים וגם בזמנים הרעים, תמיד ניתן את הכל על המגרש”.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
כל קבוצה בספרד והשער הכי יפה של העונה