פנרבחצ’ה מתקרבת לאליפות בטורקיה. הקבוצה של שרונאס יסיקביצ’יוס עלתה הערב (שבת) ליתרון 0:2 בסדרה מול אנדולו אפס כשדרסה אותה 70:101, השלימה ניצחון חוץ שני ותוכל לסגור את הסיפור בבית ביום שני.
בעוד שים מדר לא התלבש, אקס מכבי ת”א סקוטי ווילבקין השתלט על העניינים מהרגע הראשון. הוא סיים עם 24 נקודות, כולל 7 מ-9 לשלוש, ב-20 דקות וחצי בלבד, כשאת רוב העבודה עשה כבר בשני הרבעים הראשונים.
הפער עמד על דו ספרתי כבר ברבע הראשון ובהפסקה פנר הובילה 38:53, כשווילבקין, שספג ביקורות רבות על ההופעה הבינונית שלו בפיינל פור היורוליג, פשוט התפוצץ עם 19 נק’ ב-6 מ-8 לשלוש. הופעה אדירה שלו.
ניק קלאת’ס ודשון פייר סייעו לגארד עם 13 נק’ כ”א, בזמן שבצד השני 21 נק’ של דן אוטורו לא הספיקו ואלייז’ה בראיינט, אקס מכבי ת”א נוסף, הוסיף 11. כאמור, שאראס, מדר ו-ווילבקין רחוקים ניצחון אחד מהאליפות.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מושלמת: 73:82 למכבי ת"א על הפועל ירושלים