יממה לאחר שרשמה 65:80 הירואי על מונטנגרו ועשתה צעד משמעותי לעבר השתתפות באליפות אירופה, נחתה נבחרת ישראל בשעות הערב (חמישי) לרענון קצר בחיק המשפחה.
המשלחת הישראלית, שקיבלה את השבת בחו"ל שלוש פעמים בחודש האחרון, תהנה ממנוחה קצרה בטרם תמריא חזרה לקפריסין למשחק הקריטי מול נבחרת הולנד. החבורה של ארז אדלשטיין יודעת שניצחון על הכתומים יבטיח את הכרטיס הניחשף ליורובאסקט 2015.
ארז אדלשטיין אמר לאחר הנחיתה: "אני מאושר. גם באמצע ההמנון הרבה אנשים התחילו לקום ולמחוא לנו כפיים. הסתובבנו ברחוב וקיבלנו המון ברכות ברחוב על היכולת שלנו שם. היה לנו יום לא קל אבל עברנו אותו מצוין. המשחק אתמול חיבר אותנו עוד טיפה ומחר ננוח חצי יום. סוף סוף תיהיה לנו ארוחת שישי בארץ".
לקראת המשחק מול הולנד אמר: "אני מקווה שהשחקנים יעשו את ההכנה הטובה ושנגיע טוב למשחק ביום ראשון. הם הצליחו להתנתק מהמצב הלא נעים בארץ ולתת מעצמם המון. זאת הייתה הפעם הראשונה אתמול ששיחקנו מול מגרש מלא וזה עשה לנו רק טוב".
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מקל: "עשינו ניחון גדול"גיא פניני הוסיף: "הגענו למקום שקשה לשחק בו כדורסל. היה עלינו המון לחץ, אבל שיחקנו טוב ועשינו ניצחון גדול. זה היה המשחק הטוב ביותר שלנו בקמפיין. הכל התחיל מההגנה כי בהתקפה יש לנו את כל הכישורים הנדרשים".
 |
גיא פניני. "הכל התחיל בהגנה" (חגי ניזרי) |
|
|
גל מקל התייחס גם הוא לניצחון: "זה היה ניצחון ענק. אמרתי כמה פעמים שהמשחק מול קפריסין ישב לנו בראש. ניצחנו נבחרת קשה במגרש מאוד קשה ואנחנו שמחים".לגבי היכולת האישית שהפגין במהלך ההתמודדות אמר: "לא חושב על הטריפל דאבל. לא שמתי לב לזה במהלך המשחק ומה שחשוב זה שנראינו טוב וניצחנו. זה נותן לנו המון צוטיבציה לסיים במקום הראשון". לגבי המפגש הקרוב מול הולנד: "אנחנו מורידים נבחרות לסקור מאוד נמוך ואנחנו נרצה לרוץ ולקלוע באחוזים גבוהים".
 |
גל מקל. מה שחשוב זה הניצחון (חגי ניזרי) |
|
|