אחרי שחגגה אמש (ראשון) את הזכייה עם ראש העיר, אלופת המדינה בכדורסל מכבי ראשון לציון המשיכה גם היום לחגוג והפעם השחקנים קיבלו את טבעות האליפות הרשמיות בקניון הזהב. הקבוצה גם תחגוג בהמשך עם האוהדים ומחר תיפגש עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בלשכתו.

היום של הכתומים התחיל בקניון המקומי, שנחשב לספונסר של הקבוצה ושם השחקנים קיבלו ממנור גינדי גביע הוקרה על הזכייה ההיסטורית ולאחר מכן גם את טבעות האליפות שנעשו בעיצוב של H.Stern והותאמו אישית לכל שחקן. "האמת שהטבעות האלה יפות", ציין הקפטן ניצן חנוכי ותהה: "ב-NBA הולכים איתן גם ביום-יום?".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בן שימול:"נהנים,חוויה מטורפת "

אבי בן שימול התייחס לחגיגות כשאמר: "אנחנו נהנים וזו חוויה מטורפת לראות את העיר ככה. גם לפגוש את ראש הממשלה זה כבוד גדול ומעמד חשוב. אנחנו שומעים על זה הרבה, אבל עוד לא יצא לנו לעכל עד כמה ההישג הזה הוא היסטורי. כרגע זה פשוט נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשנייה. אם אתייחס לעונה הזו אז כבר בהתחלה פתחנו בסערה את הליגה והחיבור כבר אז נראה כמו משהו אחר לחלוטין. המסע באירופה עזר לנו מאוד, כי שם התקרבנו והפכנו לחברים טובים יותר ואני שמח לומר את זה עכשיו כי זה באמת הגיע לנו".

ניצן חנוכי ואבי בן שימול עם הטבעות (נעם מורנו)
ניצן חנוכי ואבי בן שימול עם הטבעות (נעם מורנו)
 

חלקו של שרון דרוקר באליפות הזו: "אני חושב שכל אחד הזכיר אותו ודיבר איתו. הוא בנה וחיבר את כולנו ובזכותו הגענו לכאן. הייתה סיטואציה מסוימת בדרך ואני שמח שיצא ממנה רק טוב לכולם. גם לו וגם לאריק שיבק מגיע הקרדיט על כך".

האפשרות ששחקנים יתקדמו לקבוצות גדולות יותר ויעזבו בעקבות ההישג: "הם רוצים להתקדם ומגיע להם, הם עשו את זה בזכות ענקית. מארק ליונס בשנה שעברה היה בנהריה, הגיע לראשל"צ העונה ומגיע לו להתקדם לרמות שהוא שואף אליהן וזה ככה גם לגבי כולם, כולל שון דוסון, שעשה דבר גדול ואין סיבה שיישאר. מבין את כולם. ניצן חנוכי ואני חתומים".

אריק שיבק עם הטבעת (נעם מורנו)
אריק שיבק עם הטבעת (נעם מורנו)
 

דריל מונרו שיתף גם הוא את מה שעבר על הקבוצה בימים האחרונים: "אנחנו חוגגים עם כולם. זה משהו גדול עבור ראשל"צ ואני מניח שגם עבור ישראל כולה. האמת שאני לא יודע אפילו איך נראה ראש הממשלה, אבל אקח תמונה למזכרת עמו".

הסיכויים שיעזוב לקבוצה אחרת: "אני לא חושב עכשיו על מה שיהיה בהמשך או לאן אלך, כשיגיע הרגע אקח את ההחלטה אבל ברגעים האלה אני מעדיף להתרכז בחגיגות".

גיל גזית (מימין), ניצן חנוכי ומנור גינדי (מורג ביטן)
גיל גזית (מימין), ניצן חנוכי ומנור גינדי (מורג ביטן)
 

מנור גינדי, מבעלי גינדי השקעות וקניון הזהב, אמר: "צלחת אליפות יש לכם עכשיו, יש גם גביע אליפות ואני שמח מאוד לייצג את משפחת גינדי שהם שותפים של משפחת מכבי ראשל"צ ואני מאחל לקבוצה עוד הרבה אליפויות ועכשיו גם ראשל"צ על המפה".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה