הפועל ירושלים המשיכה הערב (חמישי) את כושרה הנהדר בפלייאוף ועלתה ליתרון 0:1 בסדרת חצי הגמר אחרי שגברה 73:81 על מכבי ראשון לציון.
למרות הניצחון, מאמן האדומים, דני פרנקו, לא היה מרוצה: "כבל פעם שהובלנו בעשר הפרש בעטנו בדלי ונתנו להם לחזור, אבל זה נגמר ו-0:1 לנו. הראש שלי כבר במשחק הבא ואני לא שמח עכשיו".
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
ירושלים מנצחת את ראשל"צ 73:81על המפגש הבא מול הכתומים: "כמובן שאני מרוצה שניצחנו וזה הכי חשוב, אבל יש משחק ביום שני ואנחנו צריכים לבוא מוכנים ולקחת אותו כי אין ספק שבראשון לציון יהיה סרט אחר. שיחקנו מולה מספיק פעמים העונה ואנחנו מכירים אחת את השנייה, אבל לא ידעתי איזה קבוצה אקבל היום והדבר הכי חשוב שאני לוקח מהמשחק זה הניצחון".
מנגד, אמר מאמן מכבי ראשל"צ, שרון דרוקר: "באנו עם תוכנית משחק ומטרות ובחלקם עמדנו. היה סוג של ממומנטום שיכולנו להשתלט עליו, להפוך את המשחק ולהעביר את הלחץ לירושלים, אבל פספסנו אותו ומשם רדפנו אחריה. היו מצבים שלא הצלחנו לתרגם נקודות וכל הכדורים החופשיים הלכו לירושלים".
על השינויים לקראת המפגש בשני בבית מכבי: "לכל משחק וסדרה יש חוקים משלהם ואנחנו נבוא אחרי שנעשה התאמות. אין צורך להכביר במילים על כך שירושלים היא פייבוריטית, אבל אנחנו רוצים לנצח כל משחק ולא משנה מול מי. נעשה ביום שני את המקסימום. אנשים ברחוב אומרים שיהיה 3:0 קל לירושלים ושהיא מועמדת לאליפות, אבל אנחנו קשוחים".
 |
דרוקר. "רוצים לנצח כל משחק ולא משנה מול מי" (אורן בן חקון) |
|
|
על איזייה סוואן, שקלע שמונה נקודות בלבד: "הוא שחקן איכותי ברמה גבוהה מאוד ויודע מתי הוא צריך לקחת על עצמו. ברור שברגע שהוא טוב זה נראה שונה עבורנו, אבל גם הוא בנאדם ונקלע לבעיות עם שתי עבירות מהירות שהוציאו אותו מהקצב. אני מרוצה ממנו ומקווה שנצליח למצוא לו עוד זריקות טובות".