מכבי תל אביב גיששה בגזרתו של הסנטר האמריקאי דיון תומפסון, אקס הפועל ירושלים, אולם טרם גיבשה דעה אם להגיש הצעה רשמית. הצהובים, שמחפשים לעבות את הקו הקדמי שכולל עד כה את מאיק צירבס ואיתי שגב, זאת בשל שחרורם של ריצ'ארד הנדריקס וטרבור אמבקווה, ביצעו שיחה עם מקורביו של דיון תומפסון במטרה לבדוק את השטח. 

תומפסון, בוגר מכללת נורת׳ קרוליינה המפוארת ואלוף טורניר ה-NCAA, זכה עם האדומים מהבירה באליפות היסטורית תחת דני פרנקו. הוא סירב לחתום בירושלים על הארכת חוזה כדי לשוב ליורוליג, שם חזר לקדנציה נוספת בשורות באיירן מינכן, אולם הרומן עם המאמן סבטיסלב פסיץ׳ ידע יותר ירידות מעליות והוא לא השתלב מקצועית כפי שציפה, למרות שדורג בין צמרת המובילים מבחינה כלכלית עם שכר של חצי מיליון דולר. 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו: ארז אדלשטיין מוצג במכבי ת"א

תומפסון מיוצג ע״י סוכנו של טיילור רוצ׳סטי וקיבל הוראה ממכבי ת״א לחפש לקומבו-גארד קבוצה לעונה הבאה עם תנאי כי הצהובים ישלמו את ההפרש בחוזהו, או פיצויים. קשה להעריך בשלב זה את רצון הצוות המקצועי להתקדם לעסקה עם תומפסון, אך במידה וההתעניינותהשל מכבי ת״א באמריקאי תוביל לחתימה, יהיה זה בינגו רבות בשל איכויותיו ואופיו הנוח המאפשר לעלות אותו כגיבוי מהספסל ותוספת מקצועית משובחת לקאדר הגבוהים. 

בעונה החולפת תומפסון העמיד ממוצעים של 10.3 נקודות ו-4.1 ריבאונדים לפני שמינכן הודחה בבושת פנים בחצי גמר הפלייאוף מול באמברג 3:0. ביורוליג תרם 9.2 נקודות לצד 4.1 כדורים חוזרים בעשרה משחקים.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה