במכבי תל אביב אין הרבה זמן לנוח. שעות ספורות אחרי שגברה אמש 81:84 על מכבי אשדוד, הקבוצה המריאה היום (שלישי) לסרביה שם תפגוש את הכוכב האדום בלגרד במחזור התשיעי בשלב הטופ 16 ביורוליג.
הצהובים, שנסעו ללא סילבן לנדסברג הפצוע, יתמודדו לא רק מול הקבוצה הסרבית שנועלת את הבית, אלא גם עם הקהל הרועש שיגיע לבלגרד ארנה. מכבי ת"א במקום השני בבית במאזן 2:6 ואילו הכוכב האדום אחרונה עם מאזן 7:1. במשחק בארץ, ניצחו הצהובים 67:78.

"אין ספק שהמטרה היא לנצח, אבל קשה מאוד לשחק מולם בבית שלהם", אמר המאמן גיא גודס. "תהיה שם אווירה מטורפת והם יבואו נחושים וחדורי מוטיבציה אחרי ההפסד בדרבי לפרטיזן. אנחנו נצטרך להיות אגרסיביים כי זו קבוצה פיזית עם ריבאונד התקפה משובח ולכן יהיה משחק לא פשוט".

על מצבו של הסנטר סופוקליס שחורציאניטיס, ששיחק אתמול ארבע דקות, הוסיף המאמן: "סופו צריך לעשות עוד שני אימונים כדי לראות איפה הוא עומד. הוא לא התאמן הרבה לאחרונה וברור שנצטרך אותו כמו שאנחנו צריכים את כולם. אני לא חושב שהוא בכושר שיא, אבל אצלו אי אפשר לדעת. הוא פתאום יכול להפתיע במשחק גדול אחרי שבוע בחוץ".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
גודס: "קשה לשחק בבלגרד"

גודס התייחס גם לעייפות המצטברת: "העייפות הפיזית והמנטלית מדאיגה אותי, אבל זה חלק מהעונה. נצטרך לבוא מפוקסים כי ביורוליג אסור לנו להפסיד. כל אחד יצטרך לתת את המיטב שלו כי פחות מזה, זה לא יספיק לנו".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה