האם הקריירה של פופס מנסה בונסו הגיעה לסיומה? הסנטר שחתם לפני כחודש במכבי תל אביב סובל מפציעה ועל פי קבוצתו הקודמת בשיקטאש קיים סיכוי גבוה כי ייאלץ לפרוש בגיל 28.
מנסה בונסו, שהשתתף במשחקיה של נבחרת בריטניה באולימפיאדה, סובל מפציעה טורדנית בברכו ובמכבי תל אביב כבר החלו לחפש חלופות במהלך השבועות האחרונים. מכבי הביאה לאימונים את הסנטר האוסטרלי, אטר מאז'וק, כאופציה להחליף את מנסה בונסו.
אחד מחברי ההנהלה בבשיקטאש, עבדאללה סוזר, צוטט בתקשורת הטורקית: "הקריירה של מנסה בונסו קרובה לסיום בגלל פציעה. מכבי תל אביב תתבע אותו".
מנסה בונסו הכחיש את הדברים וצייץ בטוויטר שלו: "אני רוצה לומר שאף אחת מהשמועות לא נכונה. אני בסדר ומביט הלאה כדי לשחק עם מכבי ולרוץ איתה לפיינל פור".
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
בורשטיין: הייתה לי קריירה מדהימהכזכור, האופציה המועדפת של הצהובים הייתה החתמתו של אלכס מאריץ', אך משזה הלך אחרי הכסף הגדול של לוקומוטיב קובאן, החליטו במכבי לפנות לבונסו, שכבר היה מועמד להגיע למועדון לפני כשתי עונות.