מכבי חיפה לא הבטיחה את מקומה בפלייאוף עד הדקה ה-91 במחזור הסיום של העונה הסדירה, אבל זה לא הפריע לה להפוך פיגור 1:0 לניצחון היסטורי 1:3 בסדרה נגד הפועל חולון. כעת, הירוקים של עופר רחימי בדרכם לפיינל פור למפגש בחצי הגמר מול מכבי תל אביב ואריק שיבק, ולזכותם יאמר כי ההישג מגובה בהרבה נוסטלגיה בריאה בחיפה.

רחימי ואנטון שוטבין שיחקו בקבוצת האליפות של בראד גרינברג ב-2013. דני פרנקו, שסיכם כמאמנה של הפועל תל אביב, צפה אתמול בהתמודדות ברוממה והיה עם רחימי בצוות המקצועי בפעם האחרונה שהירוקים העפילו לגמר הפלייאוף וניצחו את דייויד בלאט, טייריס רייס ושות', אולם הם איבדו את התואר בשל הפרש סלים. גם אייק אופייבו, אחד משחקני הפנים המגוונים ששיחקו בליגה בשנים האחרונות, שחווה הצלחה גדולה ברוממה, נכח אתמול במשחק על מנת לתמוך באקסית, אחרי שסיים עונה חלשה בליגה הטורקית.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מכבי חיפה מהממת את חולון ועולה לפיינל פור

מכל הסיבות הנ”ל ניתן להבין מדוע הירוקים השמיעו את "WE ARE THE CHAMPIONS" אחרי הבאזר הסופי. השיר הגיע בעקבות סדרה חלומית ובזכות יכולת אדירה בתקופה האחרונה, שגרמה לחיפאים להפנים כי לא יוכלו להחזיק בג'ון דיברתולומאו בעונה הבאה, כאשר גורמים במכבי ת"א סיפרו ל-ONE כי הצהובים הולכים על המתאזרח בכל הכוח. 

"אנחנו רוצים אותו אצלנו. חשוב להדגיש כי בשל הרגישות מול מכבי חיפה עוד לא נעשתה אליו פניה ולא היו מגעים עם סוכניו, אבל בתום העונה נעשה את הכל כדי שיגיע למכבי ת"א. הוא נותן מספרים של מייקל ג'ורדן", הסבירו במכבי ת”א. ההערכות הגסות אומרות כי הצהובים צפויים להגיש הצעה על הגארד האמריקאי-ישראלי שתנוע סביב מיליון דולר לשלוש עונות, עד 2020, עם אופציות של שני הצדדים.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
רחימי: "מאמין בשחקנים, הם גברים"

בחיפה נמצאים עם הפנים קדימה ול-ONE נודע כי הירוקים שריינו לעצמם סדרה של שלושה משחקים מול קבוצות NBA בטרום העונה הבאה, כאשר נראה כי הם יפגשו את יוטה ג'אז, אינדיאנה פייסרס ופורטלנד טרייל בלייזרס. חותמת רשמית למסע המשחקים צפויה להתפרסם רק אחרי העונה. אגב, עקב חפיפה עם תאריכי מוקדמות ליגת האלופות והיורופקאפ של פיב"א מסתמן כי חיפה לא תשחק בעונה הבאה במסגרת אירופית. אם הירוקים יזכו באליפות, ג'ף רוזן יקבל כרטיס חופשי למפעל הבכיר של פיב"א ואז ישקלו החיפאים את השתתפותם בשנית.

לכתבה זו התפרסמו 67 תגובות הוספת תגובה