משטרת ראשון לציון עיכבה היום (רביעי) לחקירה מספר אוהדים של הפועל חולון, החשודים במוערבות בקטטה בתום המשחק שבו ניצחה במקביל הפועל ירושלים 95:84  את עירוני נס ציונה, אשר ירדה לליגה הלאומית.

על פי החשד, אוהדים של חולון הגיעו במכוון לנס ציונה וחיכו לאחר המשחק לאוהדי הפועל ירושלים, הפתיעו אותם ותקפו אותם בצורה אלימה. המשטרה פתחה בחקירה והגיעה היום למספר אוהדים של חולוניה החשודים במעורבות בקטטה. ברשתות החברתיות השונות הופצו סרטונים המתעדים את הקטטה האלימה והמבישה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו: אוהד הפועל ירושלים מותקף

כזכור, בין מחנות האוהדים אין אהבה גדולה כשהשיא היה ב-2007 שעה שאוהד הפועל חולון, יוסי מלאך, זרק חזיז בעת המפגש של השתיים במלחה וגרם לקטיעת מספר אצבעותיו של המאבטח יואב גליצנשטיין. רק לאחרונה החליט בית המשפט המחוזי בירושלים ששלושה מאוהדי הפועל חולון, בנוסף למשטרה, ייאלצו לשלם לו פיצויים על סך כ-866 אלף שקלים.

לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות הוספת תגובה