העונה הסדירה של היורוליג מתקרבת לסיומה כאשר נותרו עוד שני מחזורים בלבד. מכבי תל אביב המריאה למשחק ״הבית״ האחרון שלהם העונה בהיכל על שם אלכסנדר ניקוליץ׳ בבלגרד מול באיירן מינכן מחר (חמישי, 21:30). לאלופת המדינה לא נותר כזכור על מה לשחק אך יריבתם מנגד, באיירן מינכן, לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד משחק אם ברצונה להבטיח את מקומה בפלייאוף.
קבוצתו של עודד קטש נראית נהדר בזירה האירופית ולפני צמד ההפסדים בשבוע המשחקים הכפול, היא השלימה רצף של ארבעה ניצחונות עד שנכנעה לפנאתינייקוס ואנאדולו אפס בשבוע שעבר בשני משחקים בהם הקבוצה נראתה טוב. למחזור ה-33, מכבי תל אביב מגיעה לאחר הניצחון על הפועל גליל עליון בשני האחרון וכשבשבוע הבא יארחו את הפועל ירושלים למשחק שניצחון בו יהיה צעד גדול לקראת הבטחת המקום הראשון בטבלת הליגה.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
למרות ההפסדים, עשינו דברים יפים לאחרונהקטש אמר לקראת המשחק: “משחק ‘בית’ אחרון העונה: מוזר. הלוואי והיינו במצב שונה ביורוליג כמו בשנתיים האחרונות והיינו עוד ממשיכים להיאבק, אז בנסיבות האלו אנחנו באמת מחכים שזה ייגמר כי באמת זו שנה מטורפת וזהו, נשארו עוד שני משחקים. נראה שלמרות שני ההפסדים האחרונים יחסית ביורוליג אנחנו אפילו באופן חריג מצליחים, גם כשהפסדנו, לעשות דברים יפים ונרצה להמשיך ולראות את זה גם מחר נגד קבוצה מאוד התקפית ועם הרבה קצב״.
על חסיאל ריברו וג׳יילן הורד שהצטרפו לנסיעה: ״הם לא באותו המצב, ג׳יילן כבר התחיל להתאמן איתנו וריברו עוד דרך ארוכה לא יודע אם הוא בכלל יחזור השנה״.

עודד קטש (לילך וויס-רוזנברג)ביום שני הקבוצה נראתה טיפה יותר טוב בהשוואה לשלושת משחקי הליגה האחרונים, לקראת הפועל ירושלים מה עוד היית רוצה לראות?
״לא הרגיש לי יותר טוב חייב להודות, זה הרגיש לי עם אותן הבעיות. שוב, יש לנו את אותן נסיבות מקלות, גליל זה מקום רחוק ועוד נסיעה צריך להבין שבמצב ובלוח הזמנים שאנחנו עברנו עוד נסיעה כזו שנראית אולי לכולם פשוטה לגליל זו מעמסה מאוד גדולה. אני חושב שיש משהו מנטלי וזה לא מקרי שאחרי פגרה מסוימת חזרנו לשחק קצת יותר טוב קיבלנו אנרגיות ואנחנו באמת מחכים כבר לפגרה הנוספת שתהיה״.
מה יהיה הדבר הראשון שתעשה כשהיא תגיע?
״לא משהו מיוחד, אם הייתי מספר לך זה היה מאוד משעמם״.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
התאוששה: מכבי ת"א ניצחה את גליל עליון