פריש נגד פריש. במנהלת ליגת העל בכדורסל היו מופתעים מהפרסום ב-ONE לפיו בוועדת הכספים של איגוד הכדורסל החליטו לתבוע מהמנהלת שני מיליון ש"ח דמי זיכיון לעונה, למרות שיו"ר המנהלת שמואל פרנקל הגיע בעונה שעברה להסכמות עם היו"ר הקודם של האיגוד דני חלוץ, לפיהן ישולמו רק 120 אלף שקל לעונה.
בדו"חות הכספיים של איגוד הכדורסל לשנת 2013 מה-22.7 עליהם חתום גם גם פריש כתוב באופן ברור: "החל מעונת 2013/14 הוסכם בין האיגוד לבין המנהלת על תשלום בסך 120,000 שקל לעונה".
במנהלת הביעו תמיהה איך פריש, שחתום על סעיף כזה, תומך בתביעת המנהלת, שגם בדו"חות הכספיים שלה מופיע הסעיף. פריש הוא דירקטור במנהלת ולמעשה גם בה אישר את הדו"חות לשנת 2013 ואת הסעיף. עוד ציינו בסביבת המנהלת כי לא יכול להיות שלא יכול להיות שפריש יפעל נגד הגוף בו הוא משמש כדירקטור.
פרנקל אמר בתגובה ל-ONE: "אם פריש היה מתבונן בדו"חות הכספיים האחרונים של האיגוד והמינהלת שהוא אישר אותם, הוא היה מבחין שמופיע בהן ביאור, שהחל משנת 2014 תשלם המינהלת לאגוד 120,000 שקל דמי זכיון. האיגוד זוכה לסכום של כ-13 מיליון שקל לתפעול הליגות שפרוטה ממנו לא מגיעה לתפעול ליגת העל. האיגוד גובה כשלושה מיליון שקל דמי שיפוט מקבוצות ליגת העל, סכום שמסבסד את האיגוד. אגב, יש בדו"ח הכספי של האיגוד עודף של חמישה מיליון ש"ח בסעיף השיפוט".
עוד מוסיף פרנקל: "אין שום מקום שבעלי קבוצות ליגת העל אשר מביאים כסף אישי יעבירו כמאתיים אלף ש"ח למנגנון האיגוד. הם לא קיבלו זיכיון לעסק שמכניס, אלא לקבוצה שיש לתמוך בה כספית כל שנה. אגב, באם יבדקו יראו שיש באיגוד אפליה לטובת ליגת העל נשים שלא משלמת דמי זיכיון, משלמת לשיפוט תעריף מוזל וזוכה להלוואות מהאיגוד".