אחרי ה-0:1 הדחוק שהשיגה במשחק הפתיחה שלה בטורניר אליפות אפריקה 2017, נבחרת גאנה תנסה להמשיך ב-18:00 במומנטום ולהשיג ניצחון שני ברציפות בבית 4 כאשר תפגוש את נבחרת מאלי.

הכוכבים השחורים לא הציגו יכולת גבוהה במיוחד במשחק הראשון שלהם בטורניר וחטפו על כך ביקורות קשות במולדתם. כמו כן, מגן הנבחרת באבה רחמן נפצע בשל האיכות הירודה של כר הדשא. הנבחרת של המאמן הישראלי תקפה את מארגני הטורניר על כך שהשחקן נפצע בשל התחזוקה הלקויה של המשטח.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו בחגיגות של גרנט ושחקני נבחרת גאנה

“בטורניר הזה, הדבר החשוב ביותר הוא להתרכז בלקחת כמה שיותר נקודות במשחקים הראשונים ורק אחר כך להגיע לשיא שלך ולהציג את הרמה הגבוהה ביותר”, הסביר גרנט לקראת המשחק. “בטורניר הקודם שיחקנו מצוין במשחקים הראשונים והגענו לגמר ופחות הרשמנו. כל מה שאני רוצה כרגע זה לאסוף את שלוש הנקודות. אני מודע לכך שאנחנו יכולים לשחק הרבה יותר טוב, אבל כל משחק יהיה שונה”.

לא מעט צרות חווה הנבחרת של הישראלי. מלבד באבה רחמן הפצוע שהמריא חזרה לגרמניה כדי לעבור סדרת בדיקות מקיפות, הריסון אפול סובל ממה שנראה בשלב זה כמלריה. יחד עם זאת, ביום חמישי ההכנות של גאנה ספגו מכה רצינית כאשר הקבוצה טעתה במיקום של מתחם האימונים והגיעה למתחם אחר, אז נאלצה לחכות שעה באוטובוס עד שאוגנדה תסיים את האימון שלה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה