אחרי העונה המוצלחת בליגה הסינית, יש גם חותמת רשמית. קפטן נבחרת ישראל לשעבר, ערן זהבי, נכלל בנבחרת העונה בליגה עתירת הכוכבים בה סיים כמלך שערים עם 27 כיבושים.

זהבי קיבל ציון ממוצע של 7.6 ונכלל ב-11 של העונה ביחד עם שמות גדולים כמו האלק הברזילאי משנגחאי SIPG, אסקייל לאבצי הארגנטינאי מחביי, ריצ’ארד גולארט מהאלופה גוואנגז’ו אברגרנד, שסיים כסגן מלך השערים עם 20, ואוסקר, אקס צ’לסי משנגחאי SIPG.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מלך השערים: צפו בזהבי בניצחון גוואנגז'ו

מלבד זהבי, בנבחרת העונה נכללו ארבעה שחקנים נוספים מגוואנגז’ו ר.פ: השוער צ’נג יואלי, המגנים ז’יאנג ז’יפנג וטאנג מיאו ורנאטיניו.

כזכור, זהבי היה צריך לכבוש 28 שערים כדי להשוות את שיאו לעונה בודדת של אלקסון הברזילאי מ-2014, אך במחזורים האחרונים נעצר מעט והעמיד את מאזנו על 27 שערים. שערים אלו היו 46 אחוזים מסך השערים של גוואנגז’ו ר.פ, שסיימה במקום החמישי. כעת נותר לראות אם זהבי יישאר בקבוצה לעונה נוספת, או שאולי יילך בעקבות מאמנו במכבי תל אביב, פאולו סוזה, שהצטרף לטיינג’ין.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה