מכבי תל אביב ספגה הערב (חמישי), את ההפסד הראשון שלה בשלב הבתים של הליגה האירופית, אחרי שנכנעה 4:0 לוויאריאל במסגרת המחזור השלישי במשחקי בית 9, במשחק שנערך באסטדיו דה לה סרמיקה.
המשחק נפתח ביותר משעה עיכוב בעקבות תנאי מזג האוויר הקשים והגשם שהציף את המגרש, ונראה היה שלדקות הפתיחה הצהובים שכחו להגיע. ויאריאל עלתה ליתרון כבר בדקה ה-4 משער נגיחה קל מדי של קרלוס באקה, והמשיכה לשלוט במחצית, אך לשמחתה של מכבי הורידה הילוך, ופרט לעוד בעיטה של טאקה קובו לא הגיעה למצבים מסוכנים.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
תגובת מכבי תל אביב לאחר התבוסה לויאריאלאם בסיום המחצית הראשונה אפשר היה אולי לדבר על אופטימיות קטנה אצל דוניס ושחקניו, הרי שהיא נעלמה מהר מאוד בדקות הראשונות של המחצית השנייה. זה התחיל עם פציעה של ניק בלקמן, ונמשך עם שער של באקה בדקה ה-51, שלמעשה סגר את הסיפור.
ויאריאל הספיקה להוסיף עוד שני שערים עד הסיום, ולמען האמת, אם הייתה רוצה, הייתה כנראה כובשת כמה שערים נוספים. מכבי תל אביב שנהנית מעונה אירופית נהדרת עד עכשיו, תצטרך להתרכז במאבק מול סיבאספור על המקום ה-2 בבית.