אין אף פעם עיתוי טוב לפגוש נבחרת בסדר הגודל של איטליה ועם זאת, נבחרת ישראל תפגוש מחר (שלישי) ב-21:45 את האזורי ברג’ו אמיליה במסגרת מוקדמות המונדיאל בנסיבות לא מעודדות.

ישראל תגיע אחרי פרשת ערן זהבי שהשליך את סרט הקפטן בהפסד מול מקדוניה והודיע על פרישה מהנבחרת, בעוד האיטלקים יגיעו אחרי התבוסה 3:0 לספרד ועם רצון לפצות את הקהל הביתי בתצוגה מוחצת.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
"ערן טעה, נבוא לתת את המקסימום"

באתר האינטרנט של העיתון הנפוץ “גאזטה דלו ספורט” פרסמו כתבה נרחבת על נבחרת ישראל ובה סיפרו על מעלליו של זהבי, הזכירו את הניצחון של הפועל באר שבע על אינטר בעונה שעברה ואף ציינו את מועמדותו של רוי קין כמחליפו של אלישע לוי. בכתבה הגדירו את ישראל כ”יריבה המושלמת” עבור איטליה. אולי ההצהרה המתנשאת הזאת תיתן מוטיבציה לשחקנים שינסו לשמור על כבודה של נבחרת ישראל, גם אם זה לא יתבטא בתוצאה.

איטליה ערכה אימון בוקר לפני שנסעה לכיוון האצטדיון ברג’ו אמיליה. הקפטן והשוער האגדי ג’אנלואיג’י בופון, שספג שער וירטואוזי מטל בן חיים במשחק שנערך בחיפה, אמר: “נצטרך להעפיל דרך הפלייאוף, אבל עוד לא הבטחנו את העלייה. קודם צריך לנצח את ישראל”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה