משחקי בית 7 במוקדמות המונדיאל 2018 ביבשת אירופה הסתיימו היום (שני) כאשר נבחרת ספרד גברה 0:1 על ישראל באצטדיון טדי וסיימה עוד קמפיין מוצלח עפ העפלה אוטומטית לטורניר שייערך בקיץ הקרוב ברוסיה.
מאמן ספרד, ז’ולן לופטגי, בחר להחמיא בסיום ליריבה מארץ הקודש: “הנבחרת הישראלית היתה חדורת מוטיבציה. לא ממש ידענו למה לצפות בהתחלה. במחצית השנייה מצאנו את הפתרונות ובעקבות זאת גם הגיע השער לאחר מכן. אני לא חושב שזה מתפקידי לקבוע היכן ישראל הייתה אמורה לסיים בבית הזה. יחד עם זאת, היכולת הטכנית של השחקנים הישראלים היא מאוד גבוהה והיה בהחלט מאתגר לשחק נגדה”.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
"מאוכזבים, זה לא הזמן לסכם"“זה שהגענו לכאן פעם נוספת, לירושלים, וניצחנו - זה משהו חיובי. כל מפגש פה היה חיובי מבחינתנו ואני מקווה שנזכה לעוד ביקורים כאלה”, הוסיף לופטגי שהגיע בפעם השנייה לאצטדיון בבירה, לאחר שהוביל את נבחרת ספרד עד גיל 21 לזכייה באליפות אירופה שנערכה בארץ ב-2013.

ז'ולן לופטגי (רדאד ג'בארה)“כל הנבחרות שהעפילו למונדיאל הן נבחרות טובות”, המשיך מאמן הלה רוחה בראיה לקראת המשך הקמפיין. “אנחנו תמיד נרצה להיות ראשונים ולעמוד בראש הבית במונדיאל, אבל כמובן שיש דברים שלא תלויים תמיד בנו. נבחרת ספרד תמיד רוצה להוביל ונקווה להיות בראש”.
החילוף של סרחיו ראמוס במהלך ההפסקה: “ההחלטה להחליף את סרחיו ראמוס במחצית הייתה ההחלטה שלי. אני קובע מי צריך לשחק ומתי”.

סרחיו ראמוס תופס את תומר חמד (נעם מורנו)