בטוטנהאם ממשיכים ללמוד להכיר את מנור סולומון. אחרי שהרשים בהופעת הבכורה הלא רשמית באוסטרליה שהסתיימה בהפסד 3:2 לווסטהאם, הישראלי התיישב לשיחה בראיון שפורסם באתר המועדון ושיתף לגבי החוויות באוסטרליה, כשאף נשאל סדרה של שאלות קצרות ומשעשעות.
“מאוד נהניתי מהמחנה באוסטרליה”, אמר סולומון, “הכרנו אחד את השני וכבר מחכים למחנה הבא. אפשר לקחת הרבה דברים חיוביים מהמשחק האחרון, שיחקנו טוב למרות שהפסדנו. יצרנו הרבה מצבים, שלטנו ואני בטוח שנשתפר יותר ויותר. במשחקים הבאים נראה כדורגל טוב יותר ונהיה טובים יותר מול השער”.
על חבריו החדשים לקבוצה אמר: “אני נהנה מהחברה שלהם. יש בחורים טובים ואני מכיר אותם מיום ליום. אני חושב שיש הרבה שחקנים טובים עם תכונות שונות ואני צריך להבין אותם ולהכיר אותם טוב יותר על המגרש ומחוצה לו, זה מה שאני מתחיל לעשות”.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מנור סולומון בראיון באנגליהעל מה שצפה במטוס: “האח הגדול בישראל וטד לאסו. האם הייתי משתתף באח הגדול? אין סיכוי, אינטנסיבי מדי עבורי”.
על כמה הוא נלהב לשחק באצטדיון של טוטנהאם לראשונה: “אני מתרגש, הייתי באצטדיון יומיים אחרי שהגעתי והיה נהדר לראות את זה, המגרש מאוד יפה ואני לא יכול לחכות לשחק שם”.
האם הוא קיבל כינוי מחבריו לקבוצה: “קוראים לי מנור ואולי סולו”.
מה הדבר הראשון שהוא עושה בכל בוקר: “בודק את הטלפון שלי לרגע ומצחצח שיניים”.
האם אי פעם ראה רוח רפאים: “אף פעם. לא מאמין ברוחות”.
שאלון הכוכבים מעבר לים בחסות GUESS UOMO ACQUA
רויטרס
01/08
מה קרה לאראוחו בהופעת הבכורה שלו בברצלונה?