בנבחרת ישראל עושים מאמץ גדול לבנות סגל רחב ככל שניתן על מנת לעמוד בעומס הצפוי בחודש הבא, כאשר הנבחרת של אלון חזן תשחק ארבעה משחקים בעשרה ימים מול, קוסובו, שווייץ, רומניה ואנדורה שבסיומם ניתן יהיה לקבוע אם הנבחרת תשיג את הכרטיס מהמקום הראשון ליורו.
כדי שזה יקרה, ההתאחדות צריכה שוב ושוב להבהיר לקבוצתו ההונגרית של מוחמד אבו פאני, פרנצווארוש, לשחרר את השחקן לקראת קוסובו ב-12.11 וזאת על פי חוקי פיפ"א. המכשול גם היום נעוץ בסירוב של ההונגרים לעשות זאת בגלל שני משחקים שבסמוך לקוסובו. הראשון ב-9.11 שם היא תפגוש את גנק במסגרת שלב הבתים של הקונפרנס ליג ושלושה ימים אחר כך מצפה לה משחק ליגה נגד וידאוטון.
ההונגרים לא ממהרים לשחרר את אבו פאני, אלא רק לאחר משחק הליגה בעיקר בשל העובדה שיש להם מספר גדול של שחקנים פצועים והם זקוקים לקשר. במידה וההונגרים לא יתרצו, ההתאחדות תפנה לפיפ"א שעשויה להיכנס לתמונה בכל הכוח ולכפות את שחרורו של השחקן.

מוחמד אבו פאני (האתר הרשמי של פרנצווארוש)לגבי שגיב יחזקאל ורמזי ספורי, גורמים שונים מתנהלים מול הטורקים כדי להביא את השחרור של השניים לקראת המשחק עם קוסובו. על פי התקנות, הטורקים מחויבים לשחרר שחקן אחד, אך גורמים המכירים את ההתנהלות העריכו כי צמד השחקנים ישוחרר בסוף.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מרגש: שחקני הנבחרת חוגגים לאוהד מונדר