מאז משחקיה של נבחרת ישראל מול וויילס ובלגיה, יעקב בוזגלו לא רגוע. אביו של מאור בוזגלו וחבר פאנל "המינהלת" התייחס למתיחות עם המאמן הלאומי אלי גוטמן, שלא נתן לבנו הזדמנויות בקמפיין, בדיון שהגיע במהרה לנקודת רתיחה. אתם מוזמנים לצפות בקטע מהתוכנית, ששודרה גם בערוץ ONE (ערוץ 50), ובעימות של בוזגלו עם חבר אחר בפאנל, עמיר פלג.
"חינכתי את הילדים שלי שגם אם המאמן לא צודק הוא תמיד צודק", אמר בוזגלו. "לי אין טענות לגוטמן. הוא יכול מבחינתי להזמין את מאור, לתת לו לשחק או לא לתת לו לשחק. זו זכותו. אבל לא יעלה על הדעת ששחקן כמו מאור, שמפגין יכולת גבוהה בשנה וחצי האחרונות, לא יקבל הזדמנות אחת. אני יודע שיאשימו אותי שאני לא אובייקטיבי, אין לי בעיה עם זה. אני רוצה לראות שבעוד עשר יקומו שחקנים הרבה יותר טובים ממאור".
בוזגלו המשיך: "אם זה היה תלוי בי, אני הייתי ממליץ למאור לא להגיע לנבחרת. מאור מקבל את ההחלטות לבד, אני יכול לשבת איתו ולהסביר לו מה יוצא לו מזה מלבד להיות נער פוסטר אצל גוטמן, לדעתי זה מיותר. זה לא עניין של לפגוע בו, שחקן במעמד שלו צריך להוביל את הנבחרת. אני לא יודע מה יהיה מול בוסניה, מאור יחליט מה קורה עם הקריירה שלו".
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
העימות בין יעקב בוזגלו לעמיר פלג