נבחרת ישראל שבה היום (שלישי) ארצה ונחתה בנמל התעופה בן גוריון, לאחר מסע ההכנה למוקדמות יורו 2016 שקיימה בארה"ב.
כזכור, חניכיו של אלי גוטמן קיימו בארה"ב שני משחקי הכנה מול נבחרות מקסיקו (הפסד 3:0) והונדורס (ניצחון 2:4), לקראת פתיחת מוקדמות היורו מול בלגיה בספטמבר.
הנבחרת נחתה ללא כמה משחקניה, שהמשיכו לחופשות ביעדים שונים בחו"ל. החלוץ אליניב ברדה שחזר לישראל סיכם את המסע: "תמיד כיף להיות עם הנבחרת ולייצג את המדינה, אנחנו שמחים שלפחות במשחק האחרון לפני בלגיה הייתה לנו הכנה טובה, עם ארבעה שערים שכבשנו. אנחנו עדיין נבחרת שמתגבשת, יש עוד הרבה זמן עד למשחק הגורלי הזה מול בלגיה, ניקח את הזמן עד אז להמשיך ולהתכונן אליו".
עדן בן בסט התייחס לתחושות לאחר הניצחון על הונדורס, שתשחק במונדיאל הקרוב בברזיל: "היה מתיש מצד אחד, אבל מצד שני סיימנו את שני משחקי האימון הללו בטעם טוב, כי שיחקנו טוב במשחק מול הונדורס וזה מה שחשוב. נצטרך להמשיך לעבוד ולהשתפר, אני מאמין שעד למשחק מול בלגיה נתגבש יותר בשיטת משחק".
על השמועות סביבו ועל העונה הבאה אמר בן בסט: "כרגע אני חושב רק על מנוחה. אם יהיו התפתחויות, כולם יידעו".
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
ברדה: הנבחרת עוד צריכה להתגבש |
גילי ורמוט. כוכב המסע (משה חרמון) |
|
|
 |
אליניב ברדה והבנות (משה חרמון) |
|
|
 |
עומר דמארי (משה חרמון) |
|
|
 |
אוראל דגני והמעריצות (משה חרמון) |
|
|