קשה להגיד שה-0:0 אמש (שני) מול הפועל אשקלון גרם לאכזבה כלשהי בקרב אנשי מ.ס אשדוד שגם קצת הפנימו כי מקומם בליגת העל מובטח באופן כמעט סופי. ניצחון היה מבטיח את ההישארות באופן מעשי לקבוצה מעיר הנמל, שהייתה מצטרפת לעירוני קריית שמונה, אך לכך יאלצו לחכות עוד קצת. "אני לא מסתיר שהכותרת של המשחק הזה הייתה שמאוד רוצים לנצח, אבל שאסור להפסיד", אמר המאמן, רן בן שמעון, מכאן ניתן אולי להסיק כי בקבוצתו מרוצים מהתוצאה.

בתום המשחק חיכו אוהדי אשקלון לקשר אשדוד, גדי קינדה, והביעו את דעתם על התנהגותו במהלך המחצית השנייה בה היה עצבני ואף מחא כפיים לאחר שריקת השופט, ארז פפיר, לעבירה, דבר שהכעיס את האוהדים שראו בכך זלזול. "יש הרבה לחצים בתקופה הזאת, לפעמים זה יוצא בכל מיני צורות. אני לא אוהב משפטי שדה כי בשדה יש תות. אנחנו נטפל בכל מה צריך, הדברים לא עוברים לידנו", אמר על כך, בן שמעון.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
נעים: "זה משחק שצריך לנצח"

בעקבות כך, אשדוד החליטה להשעות את קינדה בעקבות התנהגותו במחצית השנייה במשחק אמש. הקשר הושעה עד לוועדת המשמעת הפנימית שמועדה טרם נקבע. קינדה, שלא הופיע לאימון הקבוצה היום בעקבות ההשעיה, לא ישחק בכל מקרה במשחק הקרוב נגד עירוני קרית שמונה עקב צבירת צהובים.

בלם הקבוצה, ניר ברדע, התייחס בסיום למשחק ואמר: “יש משחקים כאלה לפעמים, ברור שאנחנו רוצים להראות ולעשות את הכל הכי טוב שאפשר אבל כשאתה שם דגש על ההגנה ומפספס פנדל זה מוציא אותך קצת מהמשחק. אנחנו לא באים שאננים, עובדים קשה וכבר בשבוע הבא יש לנו משחק מאוד חשוב שאנחנו חייבים להבטיח בו את ההישארות ונעשה הכל כדי לעשות את זה”.

רן בן שמעון (איציק בלניצקי)רן בן שמעון (איציק בלניצקי)

על הדגש בתקופה האחרונה בהגנת הקבוצה לעומת ההתקפה והירידה ביכולת הכיבוש: "הדגש על ההגנה במשחקים האחרונים לא פוגע, לפעמים קורה שלא מצליחים לכבוש אז אנחנו עובדים על זה באימונים כדי להשתפר והגולים יבואו. אנחנו נבוא שבוע הבא לנצח כמו בכל משחק, קודם כל הניצחון בשביל זה אנחנו משחקים”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה