אחרי שעמדו במטרה הראשונה שהציבו העונה והבטיחו אמש (שבת) את הכרטיס להשתתפות בפלייאוף העליון, במ.ס. אשדוד החלו בהכנות לעונה הבאה. ראשי הקבוצה סיכמו היום (ראשון) על צירופו של החלוץ הזמבי, רוג'ר קולה, לחמש העונות הקרובות.
כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, קולה בן ה-20, שהחל להיבחן לפני כחודש בקבוצה של יוסי מזרחי, הותיר רושם טוב על הצוות המקצועי שבחן אותו למשך תקופה ארוכה.
החלוץ הזמבי פתח את העונה בבני לוד אך עזב בינואר. בחודש האחרון נבחן תחת עינו של יוסי מזרחי ונראה מתאים לקו בו החלה אשדוד העונה - רכישה ושיתוף של שחקנים צעירים עם פוטנציאל.
"מדובר בשחקן כישרוני מאוד עם המון פוטנציאל", אמר מנכ"ל הקבוצה רפי נידם, שהבהיר כי כרגע ישנו סיכום עם סוכנו של השחקן אך קולה טרם חתם על חוזה. במידה ואשדוד תחליט באופן רשמי להחתים את החלוץ הזמבי, ייתכן כי בשנתיים הראשונות הוא יושאל לקבוצה אחרת ורק אז יחבור לקבוצה של מזרחי.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
1:2 לאשדוד על הפ' פ"ת: צפו בשעריםבקבוצה הבהירו כי לסיכום עם קולה אין שום משמעות מבחינת עתידו של החלוץ הבולגרי, דמיטאר מקרייב, וכי באשדוד מאוד ישמחו לראות את הבולגרי בקבוצה גם בעונה הבאה.
שחקני הקבוצה והצוות המקצועי החלו בהכנות לקראת משחק רבע גמר גביע המדינה בכדורגל בו יארחו האשדודים את הפועל נצרת עלית מהליגה הלאומית. שחקני הקבוצה והצוות המקצועי צפו בקלטות של הקבוצה מהלאומית ממשחקיה האחרונים וניתחו את היריבה.
 |
קולה, לא בא על חשבונו של הבולגרי, דמיטאר מקרייב (רויטרס) |
|
בקבוצה הביעו תקווה כי בניגוד לכמות האוהדים המועטה שהגיעה למשחק מול הפועל פ"ת, מחירי הכרטיסים המוזלים למשחק מול נצרת עלית (20 ש"ח בלבד), ישכנעו יותר אוהדים להגיע ולעודד את השחקנים.
 |
באשדוד מצפים לכמות צופים גדולה בשל מחירי הכרטיסים הנמוכים (קובי אליהו) |
|