בעלי בני ריינה מסתבך. אחרי הפרשה במסגרתה טען לזאר יובאנוביץ’, שחקן הקבוצה, כי הבעלים סעיד בסול איים ותקף אותו, המשטרה קיימה עימות ביניהם וצפויה להמליץ לתביעה להעמיד את בסול לדין בגין תקיפה באיומים, זאת לאחר שבידי המשטרה יש וידאו בו נראה לכאורה בסול דוחף את יובאנוביץ’ וכמו כן בידיה יש את הקלטת שהציג השחקן ובה הוא נשמע מאוים ע”י הבעלים.

בעימות שנערך אמש (חמישי) בין השניים, השחקן טען לתפיסה ולאיומים שספג מבסול, בעוד הבעלים הציב את גרסתו וטען שלא תקף והדברים לא היו ולא נבראו, אלא להיפך, הוא האשים את השחקן בכך שחסם לו את הגישה עם רכבו. לפי ניתוח הראיות נראה כי תהיה המלצה להעמיד את בסול לדין, כשהוא יכול לבקש להגיע להסדר מותנה, בעקבות כך שאין לו עבר פלילי.

כזכור, ביום שלישי התפרסם התיעוד בו נשמע בסול כשהוא מאיים על יובאנוביץ’ ש”ישלח אליו אנשים הביתה”. כשבין הדברים נאמר: “אם אני אראה אותך כאן עוד פעם אחת, אתה לא יודע מה אני אעשה לך. אם אתה רוצה שנסיים את זה רע, אנחנו נסיים את זה בדרך הרעה. לא אכפת לי מכלום”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
האזינו להקלטה: "אשלח אנשים אליך הביתה"

בין טענותיו אמר יובאנוביץ’ כי לא קיבל משכורת שלושה חודשים, לא שוחרר לחגוג עם משפחתו בסרביה את חג המולד למרות שיתר הזרים שוחררו ואף נשלח להתאמן על חוף הים מדי יום. “התייחסו אליי כמו לכלב”, אמר בין היתר. השחקן עירב את ארגון השחקנים, שהגישו תלונה להתאחדות לכדורגל והשחקן אף פנה למשטרה, כשאתמול התקיים העימות ביניהם.

לכתבה זו התפרסמו 53 תגובות הוספת תגובה