אוהדי הפועל פתח תקווה הגיעו לאימון הקבוצה היום (שני) והשתוללו. אחרי חצי שעה של קללות אל עבר קאלה דרשלר ושחר הירש, האוהדים גם פוצצו את האימון.
האוהדים קראו אל עבר השוער: "מכרת אותנו, הורדת אותנו ליגה", וקיללו גם את החלוץ המושאל ממכבי חיפה. לאחר מכן, עקרו את אחד הגדרות, רצו אל עבר קאלה והחלו לקלל אותו. מנחם קורצקי פנה לשחקנים ואמר להם: "רדו מהמגרש". שחקני ההרכב הלכו למקלחות, ושחקני ההרכב השני, שלא שיחקו בשבת בהפסד להפועל חיפה, חזרו לאימון.
האוהדים אמרו לקורצקי: "תודה שקאלה מוכר אותנו, תדאג שהוא לא ישחק פה יותר". קורצקי הסתפק בתשובה לקונית: "שיהיה לנו בהצלחה". עם זאת, ההערכה היא שקאלה לא ישחק יותר העונה ויעזוב בתום החוזה.
אחד השחקנים התייחס לאירועים באימון: "אפשר להבין את האוהדים, אכזבנו פה את כולם. זו תקופה עצובה מאוד. ננסה לסיים את העונה בצורה הטובה ביותר".
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
צפו: מהפך להפ' חיפה, הפ' פ"ת קרסהבנושא אחר, הפועל פ"ת נסערת מאוד לאחר הודעת האיום שקיבל הבעלים דורון בן דקון דרך "מועדון המאה". אחד מאוהדי הקבוצה שלח הודעה לחברי מועדון ה-100, ובה אמר: "בן דקון מבצע פשע. יש לדורון שבוע להודיע בכל כלי תקשורת שהוא עוזב את הפועל פ"ת. אנחנו לא מעוניינים בבעל בית שגוזל מאוהדים טובים כספים ולא רוצה לשים כסף".
"יש לו שבוע להודיע שהוא עוזב, אחרת אנחנו נתנחל לו מתחת לבית. נשב אצלו ונפתח אצלו בית קפה מתחת לבית, נפתח את כל מה שאנחנו יודעים, נדבר עם השכנים ועם הבוחרים שלו, אם אנחנו יושבים בשקט, זה לא אומר שאנחנו לא יודעים כלום. תעבירו לו את המסר בבקשה", אמר אותו אוהד.
גורם בהנהלת המועדון: "דורון בהלם מוחלט, הוא לא יישאר במועדון אם יתחיל לקבל איומים ואם יגיעו לביתו, הוא לא מאלה שיישב ויספוג קללות ואיומים ליד הבית, הוא בא מכוונות טובות".
 |
דורון בן דקון. אולטימטום מאוהדים (משה חרמון) |
|
|