בן רייכרט, קשרה של הפועל עכו המושאל מזולטה וארחם הבלגית, הוצע להפועל תל אביב לקראת העונה הבאה, כך נודע ל-ONE היום (שבת). כידוע, רייכרט, החתום בבלגיה לעוד שלוש עונות, לא נמצא בתוכניות המקצועיות של המאמן פרנק דורי וכפי שפורסם ב-ONE, אמור לקבל עונת השאלה נוספת לליגת העל בעונה הבאה.

הקשר מודע לכך כי עליו לשוב לבלגיה בקיץ כדי להסדיר את העניינים הכספיים מול קבוצתו, כאשר הוא לא מוכן לוותר על כספים כדי לקבל שחרור, אולם הוא צפוי בכל מקרה לסיים את דרכו בקבוצה. לשחקן שלבש בעבר את המדים האדומים, מספר אופציות בליגת העל, כאשר להפועל ת''א, שאת משחקיה הוא פוקד מהיציע בקביעות, הוצע להשיב אותו לסגל שלה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
רפואה: האווירה מכניסה אותי לטירוף

כזכור, השחקן בן ה-24 הגיע להפועל ת”א בינואר 2015 כמושאל ממכבי תל אביב, לאחר עסקת המעבר של גילי ורמוט לקריית שלום. בתחילה רייכרט לא התקבל בחום על ידי הקהל האדום, אך הוא עשה כל מאמץ להישאר במתחם חודורוב ולא חשב ללבוש צהוב, כשבקיץ, אמיר כבירי כבר רכש אותו תמורת מיליון יורו.

רייכרט שיחק שתי עונות נוספות במדי הפועל לפני שירד עמה לליגה הלאומית ויצא לאירופה. בבלגיה הוא לא זכה לשחק במדי הקבוצה הראשונה של זולטה וארחם והושאל בינואר להפועל עכו, שנמצאת בדרך הבטוחה לירידה לליגה הלאומית.

בן רייכרט חוגג במדי הפועל ת"א (נעם מורנו)בן רייכרט חוגג במדי הפועל ת"א (נעם מורנו)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה