חלוץ הפועל תל אביב, טוטו תמוז, שהורחק בכרטיס צהוב שני ב-3:2 לבית"ר ירושלים אחרי שהתגרה בקהל המקומי באצטדיון טדי, יעמוד היום (רביעי) ב-16:00 לדין משמעתי בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל.
המשחק בין בית"ר ירושלים לבין הפועל תל אביב תמיד טעון ובמהלך ההתמודדות טען תמוז כי אוהדי בית"ר נהמו לו, והוא בתגובה החזיר להם לאחר שכבש עם תנועה של 'שקט'.
השופט אוראל גרינפלד שראה את המקרה שלף לתמוז כרטיס צהוב שני והרחיק אותו מכר הדשא. איתן תבריזי, שהיה השופט הרביעי במשחק, טען שאמר לגרינפלד שכרטיס צהוב שני לא הכרחי, אך השופט החליט אחרת.
בדו"ח השופט נכתב כי תמוז אמר לגרינפלד: "אין לך מושג, אתה בושה וחרפה".
יש לציין שאם בית הדין יחליט להחמיר עם החלוץ ולהוסיף על הרחקתו משחקים נוספים, הוא עלול להחמיץ את הדרבי התל אביבי מול מכבי שייערך במחזור התשיעי, כאשר נכון לעכשיו הוא מורחק רק מהמשחק הקרוב ביום ראשון מול מכבי נתניה.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
צפו: 2:3 ענק לבית"ר על הפועל בטדיעורך דינו של תמוז, עו״ד רועי רוזן, שלח בקשה מיוחדת לייצג אותו בדיונו בבית הדין המשמעתי, אך בקשתו נדחתה. יש לציין כי למעשה בבית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל אין זכות לייצוג עו״ד, ועל כן יש לבקש אישור מיוחד, שכאמור הפעם נדחה. כתוצאה מכך, ייצג את החלוץ עו"ד עמית פינס, היועץ המשפטי של המועדון.
אם ימצאו לנכון לערער על העונש שיספוג תמוז אם יספוג כזה, יוכל עו״ד רוזן לייצגו בבית הדין העליון, שם ישנה את האפשרות הזו.