שישה משחקניה של ז’לזניצ’אר, יריבתה של מכבי חיפה בסיבוב המוקדמות הראשון של הליגה האירופית ביום חמישי הקרוב, אובחנו כחיוביים לנגיף ה-COVID-19 ולכן לא יגיעו עם הקבוצה לישראל. הבוסנים צפויים לנחות היום (שלישי) בארץ ולעשות את דרכם משדה התעופה ישירות לבית המלון בחיפה והם יעשו זאת בלי שישה מהשחקנים שלהם במה שהופך את המשחק הקרוב לנוח עוד יותר עבור הירוקים שגם כך עדיפים על היריבה.
ז'לזניצ'אר הודיעה על הנושא במהלך הלילה כאשר בהודעת המועדון נכתב: “כל השחקנים והצוות המקצועי, יחד עם אנשי מנהלה נוספים של ז'לזניצ'אר, אשר תוכננו לטוס למשחק בישראל, נבדקו. לצערנו, הבדיקות הראו כי שישה שחקנים חיוביים לנגיף הקורונה ומדובר באירפן פג’זיץ’, פראן איקיץ’, דאמיר סאדיקוביץ’, מוסטפה מוג’זינוביץ’, ארמין זץ’ וסאמיר בקריץ’. כולם מרגישים היטב וכבר נכנסו לבידוד ביתי”.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
צפו: יענקל׳ה שחר שובר שתיקה בראיון בלעדימדובר בהיעדרויות משמעותיות ביותר מבחינת הקבוצה שהופכים את מכבי חיפה לפייבוריטית מובהקת עוד יותר. פג'זיץ' הוא השוער הראשון של הבוסנים, ארמין זץ’ הוא החלוץ הוותיק של הקבוצה ובקריץ’ הוא הקשר המנוסה במרכז המגרש. החיסרון הגדול מכולם נראה כזה של מוג’זינוביץ’, חלוץ המתופקד בעיקר בכנף, אשר כבש ארבעה שערים בארבעה משחקים העונה.
הקבוצה תמריא בשעות הצהריים מבוסניה לישראל ותגיע לבית המלון שלה בשעות הערב. היא לא תצא מבית המלון עד יום רביעי בערב אז תקיים אימון מסכם באצטדיון סמי עופר. עדיין לא ברור האם היא תהיה מחויבת לעבור בדיקות קורונה נוספות עם ההגעה לישראל.