מכה לא פשוטה למכבי חיפה ולסוף פודגוראנו, שסובל מפציעה קשה בגיד האכילס ויצטרך תקופת החלמה ארוכה עד שיחלים. השחקן שגדל במועדון והגיע בהשאלה מספציה לא צפוי לחזור לשחק העונה בעקבות הפגיעה שספג במשחק מול בנפיקה ליסבון בליגת האלופות, בו נכנס כמחליף.

מי שחזר אחרי תקופה ארוכה להתאמן ועשוי לקבל דקות ראשונות מול נס ציונה הוא המגן רז מאיר. לא מן הנמנע שמאיר אפילו יפתח במשחק על חשבון דניאל סונדגרן, לו יש רצף משחקים כמעט ללא מנוחה.

עומר אצילי יפתח בחלק הקדמי וגם מאור לוי ומאוויס צ'יבוטה צפויים לזכות בחולצת ההרכב. המאמן ברק בכר נוטה לבצע רוטציה רחבה ולהשאיר לעצמו את ה’אסים’ בספסל במידת הצורך, כל זאת על מנת להבטיח את הניצחון הרביעי ברציפות ולהתכונן בראש שקט לפ.ס.ז’. ואם כבר מדברים על הקבוצה מעיר האורות, מכבי חיפה הודיעה כי אזלו הכרטיסים למשחק מול סוללת הכוכבים מפאריס בסמי עופר.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בכר: "יש תחושת פספוס, השחקנים נתנו הכל"

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה