במכבי חיפה החלה הספירה ל"משחק העונה" מול הפועל באר שבע, ואתמול (ראשון) אחרי הפוגה של מספר ימי פגרת נבחרת, הקבוצה חזרה להתאמן. הבשורה הטובה היא שחלה הטבה במצבו של הבלם שון גולדברג, שמתאושש מפציעה ואמור כבר היום לחזור בהדרגה לאימונים חלקיים, מתוך מגמה להכשירו עד סוף השבוע.

גם עלי מוחמד התאמן בצורה קלה ויגביר את הקצב עד למשחק. מכבי חיפה מתאמנת ללא שחקני הנבחרות השונים ובכללם דולב חזיזה ומחמוד ג'אבר. אחד השחקנים שממשיך להרשים בתקופה האחרונה הוא עבדולאי סק, שמצליח להפגין יכולת טובה גם במדי נבחרתו סנגל.

לבלם יש חוזה גם לעונה הבאה, ובדומה לרצון להאריך את חוזיהם של דולב חזיזה ועלי מוחמד ולמימוש האופציה של דילן בטובינסיקה, יש רצון להאריך גם את חוזהו של סק, אבל כל המשאים ומתנים יידחו לשלבים קצת יותר מאוחרים על מנת להתרכז נטו במאבק על התואר.

עבדולאי סק (עמרי שטיין)עבדולאי סק (עמרי שטיין)

כ-30 אלף אוהדים הבטיחו את מקומם במשחק הקרוב, שניצחון חיפאי בו יקרב את הקבוצה של ברק בכר באופן מעשי לזכייה בתואר.

לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות הוספת תגובה