רשימת הפצועים בהפועל באר שבע הולכת ומתארכת. אחרי שניב זריהן ובן שהר הוחלפו בהפסד האחרון למכבי נתניה בגלל פציעות, הבוקר (שישי) הצטרף גם קווין טאפוקו. הקשר הצרפתי נטש את אימון הקבוצה בעקבות כאבים בשריר התאומים והוא יחמיץ את המשחק הקרוב נגד מכבי חיפה ביום שני. בבאר שבע חוששים שמדובר בקרע, אבל יחכו לבדיקה מקיפה ביום ראשון. 

החלוץ בן שהר, שסובל מרגישות בשריר התאומים עדיין בספק גדול, אולם יש תקווה מסוימת שבסופו של דבר יוכל לעמוד לרשותו של ברק בכר. שחקן נוסף שנמצא בספק הוא מרואן קבהא שסובל מחבלה בכף הרגל זכר מהמשחק האחרון. קבהא יקבל מחר זריקה כדי לראות האם יוכל לשחק למרות הכאבים.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אוהדי ב"ש ונתניה מתעמתים מחוץ לאצטדיון

במקביל, בימים האחרונים בהם ניתן ליתר השחקנים חופש, שחקני ההתקפה נייג'ל האסלביינק ועדן בן בסט ערכו אימונים אישיים עם צוות הכושר של הקבוצה כדי להכשירם בכל מקרה למכבי חיפה.

האסלביינק שלא נכלל בסגל נגד מכבי נתניה, יחליף את ניב זריהן שככל הנראה גמר את העונה ואילו מיגל ויטור, שחזר לתלם, ייכנס למרכז ההגנה כאשר חאתם עבד אלחמיד יחליף את דור אלו המורחק.

לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות הוספת תגובה