אחרי שלוש שעות של משא ומתן עם ראשי מכבי חיפה, הקשר רועי קהת סיכם הערב (ראשון) את תנאיו לארבע שנים במדים הירוקים והיום (שלישי) יחתום באופן רשמי. 

קהת ירוויח שכר של 400 אלף יורו לעונה ויירכש מאוסטריה וינה בתמורה למיליון יורו. קהת היה מחוזר על ידי מכבי חיפה והפועל באר שבע, ובסופו של דבר הצטרף לירוקים, שניהלו מו"מ ממושך מול הקבוצה ממנה עבר, אוסטריה וינה.

קהת גדל במחלקת הנוער של מכבי תל אביב וב-2011 עלה לקבוצה הבוגרת. לאחר עונת השאלה בהפועל באר שבע חתם במכבי יבנה מהליגה הלאומית. לאחר חצי עונה עבר לעירוני קריית שמונה, במדיה ביצע את הפריצה הגדולה, כשמלבד כיבוש 19 שערי ליגה, היה הכוח היצירתי של הקבוצה. יכולתו משכה את תשומת ליבה של אוסטריה וינה ולפני כשנה עבר לליגה האוסטרית. לקהת שלוש הופעות בנבחרת ישראל.

רועי קהת מצטלם עם אוהדי מכבי חיפה (נעם מורנו)
רועי קהת מצטלם עם אוהדי מכבי חיפה (נעם מורנו)
 

בתוך כך, החיפוש אחר מאמן למכבי חיפה אמור להסתיים בקרוב מאוד, אחרי של-ONE נודע כי המועמדים הזרים לאימון הקבוצה כבר ביקרו בישראל ואף נפגשו עם נשיא המועדון, יעקב שחר.

המאמנים, שאותרו על ידי המנהל הספורטיבי תור כריסטיאן קרלסן, הגיעו לישראל בחשאי כדי להיפגש עם שחר, שהוא כמובן יהיה זה שיכריע מי מביניהם יהיה האיש החדש על הקווים לאחר פיטורי רוני לוי.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו בקהת מתקבל ע"י אוהדי חיפה

כזכור, מאז סיים לוי את תפקידו, את מכבי חיפה מדריכים באופן זמני שמוליק חנין ואיתי מדרכי. על קרלסן הייתה המשימה למצוא מאמן חדש וזה הבהיר כי המאמן יהיה זר. בימים האחרונים עלו שמות של מספר מועמדים וכעת כולם מחכים להודעה מיעקב שחר על זהות הסמכות המקצועית החדשה על הקווים.

תור כריסטיאן קרלסן ויעקב שחר. מי יאמן את חיפה? (עמרי שטיין)
תור כריסטיאן קרלסן ויעקב שחר. מי יאמן את חיפה? (עמרי שטיין)
 

הקבוצה חזרה להתאמן כדי להתכונן למשחק הסופרקאפ בחמישי מול הפועל ב"ש. גילי ורמוט, לודוביק אוברניאק, גליינור פלט, ניקיטה רוקאביציה ומארק ואליינטה חזרו להתאמן. הבלם דקל קינן חוזר מהרחקה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה