מבדיקת האולטרסאונד שעבר היום (ראשון) בצהריים טאלב טוואטחה עולה כי המגן סובל מקרע בשריר הירך האחורי והוא ייעדר בחודש הקרוב. כזכור, טוואטחה נפצע במהלך משחק אימון מול קבוצת הנוער שהתקיים בשבוע שעבר. הפציעה משבשת לרוני לוי לא מעט תוכניות לגבי המגן, שחזר להרכב מול רעננה והיה שותף לניצחון הראשון העונה. מי שאמור להחליף את טוואטחה בחודש הקרוב הוא סאן מנחם שהגיע השנה מרמת השרון מהליגה הלאומית.

הירוקים קיבלו בשורות לא נעימות גם מבלגרד. שוער נבחרת סרביה ולדימיר סטויקוביץ' נפצע בתוספת הזמן במשחק בו הפסידה נבחרתו 2:1 לפורטוגל. על פי דיווחים, סטויקוביץ' ביצע תנועה לא טובה וירד לאחר השריקה כאשר הוא מדדה על רגלו. ממכבי חיפה נמסר שהשוער ספג מכה לא רצינית ויהיה כשיר למשחק בקריית שמונה. סטויקוביץ', אגב, סיים את המשחק כקפטן.

סטויקוביץ´ הערב. ירד מדדה (רויטרס)
סטויקוביץ´ הערב. ירד מדדה (רויטרס)
 

בתוך כך, מכבי חיפה חזרה להתאמן היום ולמעשה החלה בהכנותיה לקראת משחק הליגה בשבוע הבא בחוץ מול ק"ש. לראשונה אחרי שלושה משחקים בהם היה מחוץ לסגל בגלל הרחקה, יחזור חלוץ הרכש גליינור פלט לעמוד לרשותו של המאמן. בחיפה משוכנעים שחזרתו של פלט תהיה תוספת כוח משמעותית לקבוצה ונראה שהמאבק על חולצת ההרכב בכל הנוגע לגזרת החלוצים רק תלך ותחריף.

רוני לוי יצטרך לשבור את הראש מי מבין ששת החלוצים שעומדים לרשותו יהיו ביציע. רשימת החלוצים כוללת את פלט, אלירן עטר, איתי שכטר, אלון תורג'מן, שובל גוזלן ושחר הירש. לכל אחד מהשישה פוטנציאל להיות שחקן הרכב כמעט בכל קבוצה בליגת העל.

מהאימון היום נעדר גם אוראל דגני שנמצא עם הנבחרת הבוגרת וכמובן סטויקוביץ'. יתר השחקנים שהיו פצועים בשבוע שעבר: אלירן עטר, אלון תורג'מן, אביחי ידין וקובי מויאל, חזרו להתאמן כמו גם חן עזרא שהתאושש ממחלה ושחקני הנבחרת הצעירה, שובל גזולן, עטאא ג'אבר, אסמאעיל ריאן ועיאד חבשי.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בשעה טובה: 0:2 לחיפה נגד רעננה
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה