שמחה גדולה במכבי חיפה אחרי צירופו של מארק ואליינטה. הספרדי הצטרף מריאל ויאדוליד והירוקים בטוחים כי הוא ישדרג את משחק ההגנה של רוני לוי. גם אחרי צירופו של ואליינטה, רוני לוי עדיין חיזוק כאשר על הפרק נמצאים שלוש עמדות: בלם נוסף, קשר וחלוץ.

בגזרת הרכש מסתמן כי במועדון לא קיימת התלהבות גדולה מצירופו של אופיר קריאף. הקשר, שהודיע על עזיבת בית"ר ירושלים, עשוי לזכות בדקות על חשבונו של עטטא ג'אבר, ששב מחצי עונת השאלה מרשימה בבני סכנין. היום (שישי) השחקנים זכו לחופש כאשר בשבוע הבא הם יפגשו למשחקי אימון את הפועל עפולה והפועל קטמון ירושלים.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
סיכום שבוע האימונים של מכבי חיפה

בתוך כך, בגזרת העוזבים מוחמד כליבאת יזם שיחה עם ראשי המועדון. החלוץ ביקש להשתחרר בחינם מהחוזה בן השנתיים שהוא מחזיק. בחיפה מתנגדים לשחרר את כליבאת, שעדיין מתאמן עם הירוקים, ללא תמורה אך מוכנים למכור אותו או להשאילו כאשר הוא מחזיק בהצעות מבני סכנין, מכבי פתח תקווה, הפועל עכו ומכבי נתניה, ההחלטה לגביו עשויה להתקבל בקרוב.

במקביל, גוסטבו בוקולי צפוי להיפגש בתחילת השבוע עם ראשי המועדון כדי לדון בעתידו. הקשר, שפרש ממשחק פעיל. שואף לקבל את תפקיד הסקאוט, אותו אייש בעבר אלון חרזי. מאז עזיבתו של חרזי להפועל עכו, לפני שנתיים, התפקיד נותר לא מאויש.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
גוסטבו בוקולי פורש ונפרד
           

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה