החלוץ אדרינסולה אסאולה האוקראיני שעד לפני מספר חודשים שיחק באינטרג'יו מהסרייה D, ערך היום (שלישי) אימון בכורה במכבי חיפה ושותף במשחקון פנימי מעורבב עם שחקני הנוער על חצי מגרש בכפר גלים. במהלך המשחקון, נפצע בראשו דקל קינן מתיקול של אלון תורג'מן. קינן, שלא צפוי להמשיך בעונה הבאה, התאושש, נחבש והמשיך לשחק. בנוסף, בוקולי מתח את שריר הירך ונטש את האימון.
החלוץ האוקראיני מתנשא לגובה של 1.88 מטר ומרשים במידותיו; השחקן הותיר רושם טוב באימון. במהלך השבוע הקרוב ייבחן האוקראיני ורק לאחר מכן יוחלט במועדון מה התוכניות לגביו.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
משחק ענק לחיפה, 0:1 מול בית"רמכבי חיפה חזרה להתאמן כשהיא מעודדת מניצחונה האחרון מול בית"ר ירושלים 0:1. מי שלא נטל חלק באימון הוא המגן אייל משומר שסובל מפציעה בברך. משומר, כזכור, מתוסכל מאוד מעמדו ולא רק הוא. שחקן נוסף שנראה מאוד עצבני לנוכח הפיחות במעמדו הוא הקשר הספרדי רובן ראיוס. האחרון, לא זוכה לדקות משחק בתקופה האחרונה ובמשחק מול בית"ר, אחרי שריקת הסיום, ירד עצבני מאוד לחדר ההלבשה.
"ראיוס עצבני כי הוא נשלח להתחמם במשך דקות ארוכות ולא שותף. אפשר להבין מה עובר עליו ומה עובר על מיצ'ל. זה לא נעים", אמר אחד השחקנים.