מכבי חיפה תערער על העונש הכבד שספג הבלם ג'ורג' טשיירה אתמול (רביעי) שישה משחקים בפועל ועוד שמונה משחקים על תנאי.
המאמן, אלישע לוי התייחס להרחקתו של טשיירה ואמר :”אני חושב שזה עונש חסר תקדים ופרופורציה, אנחנו מתכוונים לערער".
על מסע הרכש שמכבי תל אביב ביצעה ב-72 השעות האחרונות אמר לוי: ”אני חושב שמכבי עושה מה שטוב בשבילה, אנחנו עסוקים במאבק האליפות ואנחנו נעשה כל מה שצריך כדי לזכות באליפות. אני לא חושב שזה נכון מבחינתנו בשלב זה להתייחס לעתיד, אנחנו צריכים לשמור על פוקוס ולדעת לעשות הכל כדי לזכות באליפות.
ביום שני חיפה תצא למשחק חוץ קשה מול בני יהודה ת"א, על המפגש מול הזהובים אמר אלישע: ”זה משחק חשוב מאוד נגד קבוצה טובה. יש לנו משחקים קשים יותר על הנייר מאלה של הפועל ת"א, מה שאומר שאנחנו צריכים לבוא ברמת מוכנות גבוהה יותר,
אנחנו צריכים לעשות הכל כדי לא לאבד נקודות לפני הפלייאוף. איבדנו נקודות יקרות נגד סכנין, אבל אני שמח שידענו לחזור ולנצח בבית את הפועל פתח תקווה".
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
חיפה בהלם מעונשו של טשיירהלוי יחליט, רק ביום ראשון האם להחזיר את אייל גולסה לסגל אחרי שלושה חודשי היעדרות. מי שלא לקח חלק באימון הוא בירם כיאל החולה שכרגע נמצא בספק למשחק הליגה הקרוב. יניב קטן לא ערך אימון מלא, ובהחלטה משותפת של הצוות המקצועי והרפואי, ערך אימון ריצה בלבד.
 |
בחיפה מתכוונים לערער על העונש של טשיירה (עמית מצפה) |
|
המשחק מול בני יהודה יהיה המשחק הלפני אחרון בעונה הסדירה, כאשר במחזור האחרון יארחו הירוקים את היריבה העירונית בקרית אליעזר. מכירת הכרטיסים לדרבי החיפאי החלה וכ-1,500 כרטיסים כבר נמכרו למשחק, כשההערכה היא שהאצטדיון יהיה מלא.
 |
גולסה מצא זמן להצטלם עם ילדים (עמית מצפה) |
|