מאמן מכבי חיפה, אלישע לוי, מתלבט בנוגע לשחקן שיפתח במשחק מול סכנין ביום ראשון לצידו של שלומי ארבייטמן, כאשר על מקום אחד מתמודדים שלושה שחקנים - ולדימיר דבאלשווילי, סאדאת בוקארי ומוחמד גדיר, שהתאושש מפציעה, כאשר המאמן רוצה להעלות מערך שיידע לפרוץ את ההגנה הצפופה של סכנין.
הקבוצה התאמנה היום (שישי) בסגל חסר, בעיקר בגלל חסרונם של שחקני הנוער המתכוננים למשחק המסקרן בקצף (שבת, 11:00) מול הפועל תל אביב ובאסיפת הווידאו החמיא המאמן לשחקנים על הדרך בה הם משחקים כאשר ההגנות היריבות מצופפות.
“תמיד עדיף לנו לכבוש שער מהיר ובכך להקל את החיים, אבל גם כאשר לא הולך אני שמח לראות שאתם משחקים בצורה רגועה ובסופו של דבר גם מבקיעים שערים", אמר לוי לשחקנים, שבוודאי יצטרכו להתמודד עם מצב דומה מול סכנין.
שני שינויים משמעותיים יהיו בהרכב כאשר שי מימון יחזור לשחק במרכז ההגנה על חשבונו של ג'ורג' טשיירה המוצהב ובירם כיאל, שהתאושש מפציעה, יחזור לשחק על חשבונו של גוסטבו בוקולי.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
חיפה לא רוצה לעצור בסכניןמימון, שגילה השנה יכולת גבוהה כאשר שיחק, יגבש רק לקראת סיום העונה החלטה אם להמשיך ולשחק במכבי חיפה או לבקש לעזוב. אין זה סוד שמימון, במתכונת הנוכחית בה משחקים כבדרך קבע ג'ורג' טשיירה ודקל קינן, לא יסכים לשבת על הספסל.
הבלם הצעיר ער לעובדה שקינן פוזל לעבר אירופה ואם קינן יעזוב ואלישע יחליט ששני הבלמים הראשונים בעונה הבאה יהיו טשיירה ומימון, האחרון ימשיך בקבוצה. במידה ויובא בלם אחר, דוגמת ביוואן פרנסמן, מימון ידרוש לעזוב מיידית.