רכש ישראלי ראשון להפועל אשקלון: הקשר ריף מסיקה חתם לעונה אחת בקבוצה של יובל נעים, כשלאשקלון אופציה לעונה נוספת. מסיקה (27) שיחק אשתקד בהפועל כפר סבא, בעונת החזרה שלה לליגה הבכירה, כבש שלושה שערים והוסיף עוד שני בישולים.
כמובן שמלאכת בניית הסגל באשקלון רחוקה מלהסתיים, כשבראש ובראשונה יובל נעים עדיין מחפש חלוץ. המאמצים להחתים את חמדי סליחי נמשכים ובקבוצה עשויים לעשות ויתורים על החתמות אחרות כדי להביא את האלבני. גורם בקבוצה העריך את הסיכויים שינחת בחמישים-חמישים.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
נעים: לא נעשה חיים קלים לאף קבוצהכזכור, החלוץ שיחק בישראל בעבר בהפועל עכו והפועל חיפה, והשאיר רושם מצוין. הוא כבש העונה 27 שערים במדי סקנדנבראו, אך לא זומן לסגל נבחרת אלבניה ליורו האחרון. שנבחן בקבוצה הוא המגן השמאלי שמעון לוגסי (25) שגדל במחלקת הנוער של הפועל באר שבע ואף נמנה על הסגל הבוגר בעבר. השחקן בישל את השער לנבו מזרחי במשחק האימון בו שותף מול בני יהודה (3:1). לוגסי ימשיך להתאמן עם הקבוצה.
ומזה שבא לזה שעוזב. עידן שריקי מצא בית חדש. החלוץ הוותיק (34) חתם בשורות בני לוד לעונה אחת. שריקי, שכבש 16 שערים אשתקד במדי הפועל אשקלון והיה למלך השערים של הקבוצה, יחזק את בני לוד של סלימאן אזברגה, חרף רצונו להמשיך. ל-ONE אמר שריקי: "כל מקום שאני חותם בו, אני עושה זאת בלב שלם. מצאתי כאן אנשים טובים. המטרה היא קודם כל להיות בצמרת, ואם נהיה שם נוכל לדבר על עלייה". שריקי כבר עלה ליגה עם שלוש קבוצות שונות, כאשר פרט לאשקלון עשה זאת גם עם מכבי נתניה ומכבי פתח תקווה.
 |
רביבו, אבו סובחי ושריקי. עלה ליגה עם שלוש קבוצות בעבר (סמי זהבי) |
|
|