פחות מחודש לאחר שמונה לתפקיד, המאמן גיא לוי פוטר היום (ראשון) מהפועל רעננה לאחר שלושה משחקי ליגה בלבד, האחרון שבהם ב-3:1 מול האלופה הפועל באר שבע באצטדיון בנתניה.
עוזר המאמן דני בונדר ישמש לעת עתה כמאמן הזמני, אולם מי שמועמד להיות המאמן הקבוע הוא מנחם קורצקי, שכבר אימן בקבוצה ב-2013-2014. היו”ר דמיאן רויטמן אמר כי נעשתה פנייה לקורצקי, ששוהה בחו”ל כרגע, וממתינים לתשובתו בהקדם.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
בכר לאחר הניצחון: ערב עגום שלנובכל מקרה, החליטו ברעננה ללכת על מישהו שמכיר את המערכת, כאשר אם קורצקי יסרב להצעה, המועמד הבא הוא אלי כהן. עוד מסר רויטמן כי רעננה תצטרך לפצות את לוי המפוטר בשלושה חודשי משכורת.
כזכור, ב-18 בספטמבר גיא לוי מונה לאמן את רעננה בעקבות פיטוריו של דודו אברהם, המאמן שפתח את העונה ובעונה שעברה היו עוזרו של חיים סילבס שעזב לעירוני קריית שמונה.
רעננה צברה את הנקודה הבודדת שלה במחזור הראשון, ב-0:0 מול עירוני קריית שמונה. לאחר מכן הפסידה מול בני סכנין, מכבי נתניה ומכבי חיפה. גיא לוי החליף את דודו אברהם והובס 3:0 מול הפועל אשקלון. לפני פגרת הנבחרות הפסידה רעננה 1:0 לבני יהודה משער בתוספת הזמן ואתמול הובילה על הפועל באר שבע, אך נכנעה לבסוף 3:1.

מנחם קורצקי. המועמד המוביל (עמרי שטיין)בנוסף, לוי ורעננה הודחו על ידי בני יהודה מגביע הטוטו. ביום שבת הקרוב תצא רעננה למשחק חוץ מול הפועל עכו, שהובסה 4:0 על ידי הפועל חיפה.