הפועל באר שבע מתאוששת? מכבי חיפה ובית”ר ירושלים יוצאות לדרך חדשה? זה לא ממש מעניין את מכבי תל אביב ששמרה הערב (ראשון) על הפער האדיר שלה בראשות טבלת ליגת העל, עם 1:2 נהדר בקריית שמונה במסגרת המחזור ה-10.

המאמן המנצח ולדימיר איביץ’ אמר בסיום: “זה היה משחק קשה. ידענו על קריית שמונה ואיך שהם משחקים. זה היה ההפסד הראשון שלהם בבית, ואני יכול רק לברך את השחקנים שלי שנלחמו מההתחלה ועד הסוף. זה מגרש קשה, הדשא פה במצב לא טוב. עכשיו אני צריך לתת לשחקנים שלי לנוח”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
סילבס:"נלחמנו וזה לא מעודד אותי"

הפגרה: “אני לא מודאג. הפגרה מגיעה לנו בזמן טוב. התחלנו את העונה מוקדם מאוד ואין ספק שהשחקנים צריכים לנוח, לבלות קצת עם המשפחה, ואחרי שהם יחזרו מחכה לנו הרבה עבודה כדי לשמור על הכושר הטוב שלנו ואפילו להשתפר. המשחק הזה יכול להוות שיעור עבורנו כי נקלענו לפיגור, ובסוף קצת חזרנו אחורה וזה לא משהו שרצינו שיקרה, אבל אני מבין למה זה קרה, רצינו לנצח”.

היכולת של עומר אצילי: “זה לא המשחק הראשון שהוא מראה שהוא עובד קשה. זה לא רק הגולים שלו. הוא שחקן מאוד חשוב עבורנו”.

עומר אצילי (עמרי שטיין)עומר אצילי (עמרי שטיין)

עומר אצילי: “הצמד זה בונוס, אני שמח שעשינו את העבודה ועכשיו אפשר לצאת לפגרה. הניצחוון הזה הגיע לנו ואני שמח מאוד. זאת תמיד הרגשה טובה לצאת עם ניצחון. אף אחד לא עושה סיבוב אליפות בנובמבר, אנחנו צריכים להמשיך לעשות את העבודה”.

הנבחרת: “אין לי הסבר למה אני לא שם, ואני מאחל להם בהצלחה. כמובן שהתאכזבתי שאני לא שם, בעיקר שיש משחק כזה חשוב. אני מחזיק אצבעות לנבחרת”.

שחקני מכבי תל אביב חוגגים (עמרי שטיין)שחקני מכבי תל אביב חוגגים (עמרי שטיין)

מנגד, חיים סילבס אמר: “נתנו פייט חזק, מבחינת כדורגל הגול גרם לנו אולי לחשוש וזאת לא הייתה התכנית שלנו. מהמחצית הראשונה יצאנו עם 1:1, ואז הגיע הפנדל. נלחמנו וזה לא הספיק. מכבי ת”א קבוצה טובה, לא היה פשוט, הם בכושר טוב. במהלך המשחק התרכזנו רק במה שאנחנו יכולים לעשות. לא היינו במשחק מספיק מבחינת כדורגל. לא היינו מספיק חדים ומתוחכמים. אנחנו באמצע הדרך ותמיד גאה בשחקנים שלי. כל מי שיבוא למגרש הזה יצטרך להיות במיטבו כדי לנצח אותנו”.

לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות הוספת תגובה