מכבי תל אביב תארח את משחקי הליגה האירופית באצטדיונה של פרטיזן בבלגרד, בסרביה עם קהל. ההחלטה התקבלה אחרי אישורים של פרטיזן בלגרד וההתאחדות לכדורגל הסרבית.
כזכור, אתמול דווח בסרביה כי הצהובים יארחו במגרש של פרטיזן ושם נטען כי זה יקרה ללא אוהדים, אולם מהר מאוד התברר כי מכבי ת”א הציבה כתנאי את אירוח משחקי “הביתה” שלה בכניסת קהל לאותה מדינה שבה ישחקו.
אחרי שיחות ארוכות ומאמצים רבים מאז העלייה לליגה האירופית, הצליחו במכבי ת”א להגיע לסיכום עם הרשויות בסרביה כי יהיה ניתן להכניס אוהדים למשחקי הקבוצה בבלגרד, אירוע משמעותי מאוד מבחינת המועדון.
המשחקים שמחכים לקבוצה בבלגרד יהיו תחילה נגד מיטיולן הדנית, לאחר מכן מול ריאל סוסיאדד, ובמחזורי הסיום של שלב הליגה מול ריגה ופורטו. אגב, שני משחקים של קבוצת הכדורסל של מכבי ת”א ביורוליג, אשר גם היא “מארחת” בבלגרד, יתקיימו במקביל לאלה של קבוצת הכדורגל.
ב-3.10 כאשר מכבי ת”א תארח את מיטיולן בליגה האירופית ב-19:45, קבוצת הכדורסל תארח את וילרבאן בפתיחת היורוליג (שעה סופית לא אושרה עדיין), וב-30.1, במשחק האחרון בליגה האירופית מול פורטו, מכבי ת”א תארח את אלבה ברלין ביורוליג.
פרטים בנוגע להליך מכירת הכרטיסים למשחקי הבית של מכבי ת”א בליגה אירופית יפורסמו בהמשך.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
האם מכבי ת"א טועה בוויתור על דן ביטון?