מה עומד מאחורי הפרסום על החלוץ מתיאה מונטיני ומעבר אפשרי למכבי תל אביב? הנושא רק הופך למוזר יותר מרגע לרגע. כזכור, הבוקר (שלישי) פורסם ברומניה כי אלופת ישראל הגישה הצעה בגובה 800 אלף אירו על החלוץ האיטלקי של דינמו בוקרשט. בכלי התקשורת, פרוספורט, הוסיפו בהמשך ציטוטים של מירצ’ה רדניק, מי שהביא את השחקן לקבוצה בעונה שעברה, כמי שמאשר שיש לו הצעה מהצהובים.
הציטוט המדויק של רדניק היה: “לשחקן יש הצעה מישראל”, וברומניה הפכו זאת אוטומטית לכך שיש לו הצעה ממכבי ת”א. בהמשך, נשיא המועדון הרומני, פלורין פרוניה, הבהיר בראיון במדינתו כי “אין שום הצעה על מונטיני, הוא ממשיך במועדון. הצענו לו חוזה חדש”.
כעת, רדניק בעצמו הסכים להגיב לפניית ONE בנושא ואמר: “יש הצעה על מונטיני, אבל היא לא ממכבי תל אביב. בשלב הזה של הדברים, לא ניתן לחשוף מהיכן ההצעה. זה לא משהו שצריך לגלות לעיתונאים”. מי שמייצגת את השחקן היא סוכנת השחקנים לואנה רדניק, בתו של מירצ’ה.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
הלוחש לכדור: אלירן עטר בפריסטייל מרהיבלא ברור אם מונטיני אכן יגיע לבסוף לליגת העל מרוב הגרסאות השונות אך בכל מקרה, מדובר בשחקן בן 27, בגובה 184 ס”מ, אשר הגיע בעונה שעברה מבארי אחרי עונה רעה מאוד בליבורנו (כמושאל) מהליגה האיטלקית השלישית בה כבש שני שערים בלבד. הוא התפוצץ בדינמו עם 13 שערים ב-23 הופעות בלבד. צריך לציין כי לאורך הקריירה שיחק מונטיני בליגה השלישית באיטליה ולא מעבר לכך.