אחרי שחלפה על פני ריגה ובדרך גם קטפה את גביע הטוטו, מכבי תל אביב תפגוש הערב (רביעי) ב-19:00 את סודובה במסגרת הסיבוב השני של מוקדמות ליגת האלופות. לקראת המפגש מול האלופה הישראלית, סאוליוס שירמליס, מאמן הקבוצה הליטאית, התייחס ליריבה אותה קבוצתו הדיחה בעונה שעברה.

“אני חושב שעשינו העונה עוד צעד קדימה, ועברנו משוכה כלל לא פשוטה בסיבוב הראשון. אנחנו פוגשים עכשיו את מכבי, שגם לה יש תכנונים גדולים להמשך הדרך באירופה. האלופה הישראלית עברה שינויים דרמטיים מהעונה שעברה, אבל מה שבטוח קרב קל ממש לא מחכה לנו הפעם”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
דוניס: צריכים להתכונן "לגמר" נגד סודובה

“חשש? אנחנו לא משחקים מול סייבורג (רובוט) בעל ארבע רגליים. כמובן שראינו את מכבי במשחק הקודם שלהם מול ריגה, אבל קיבלנו בנוסף לכך גם לא מעט מידע עליהם. מכבי זו קבוצה טכנית שמחפשת בעיקר את המסירות הקצרות, כשלא מעט שחקנים שם רוצים את הכדור לרגליים. בנוסף הם מכניסים לא מעט שחקנים לרחבה, ושם מחפשים את המהלך המדויק כדי להבקיע, כאשר אנחנו כמובן נקווה לא נאפשר להם לעשות זאת”.

לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות הוספת תגובה