וינסנט אניימה, אחד השוערים הטובים בכדורגל הישראלי שכיכב במכבי, הפועל ובני יהודה תל אביב, התייחס היום (רביעי) בעיתונות המקומית בארצו לתקופה שלו בנבחרת ניגריה, שעשתה היסטוריה וזכתה באליפות אפריקה ב-2013 (בשנה בה גם לקח עם מכבי אליפות): “לא היינו הקבוצה הכי מוכשרת, יותר כמו קבוצת רחוב כזו”.

“לא היינו הקבוצה הכי טובה שידעה נבחרת ניגריה, אך היינו סוג של משפחה כזו מאוד מגובשת ומחוברת. היה לי כיף גדול לקחת חלק ולהגיע עם הנבחרת הזו לשיא, אך בוודאי שלא היינו האיכותיים ביותר וזאת למרות ההישג אליו הגענו אז בטורניר החשוב ב-2013”, אמר השוער האגדי.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
ערן זהבי שומר על כושר ולא נח לרגע

כזכור, באותה שנה אניימה היה שותף להחזרת תואר האליפות למכבי תל אביב אחרי עשור, כשבאותה תקופה מי שמילא את מקומו של הניגרי בין הקורות היה ברק לוי, שזכור בעיקר עם עצירת הפנדל בתוספת הזמן מול הפועל רמת גן. אגב, השוער המצטיין ונבחרתו ניצחו 0:1 בגמר את בורקינה פאסו.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה