ג’ורדי קרויף סיים את תקופתו כמאמן מכבי תל אביב נקי מהפסדים. תשעה משחקים תפקד המנהל הספורטיבי כמאמן זמני ומתוכם ניצח בשמונה, האחרון שבהם הערב (שני) על מכבי פתח תקווה, 0:1 באצטדיון המושבה. בזכות הניצחון, צומק חזרה הפער של הצהובים ממוליכת הטבלה הפועל באר שבע לחמש נקודות, בדיוק הפער שפתחה הקבוצה מהמלאבסים שבמקום השלישי.
קרויף דיבר בסיום על חשיבות הניצחון: “יש משחקים שרוצים לשחק היטב ולנצח וויש משחקים שרק רוצים שהשחקנים ילחמו כדי לנצח. אנחנו בני מזל שעוזבים עם שלוש נקודות, אבל עשינו את מה שהיינו צריכים, הגנו היטב, ובסוף אנחנו עם חמש נקודות פער בצמרת, נקווה להפעיל לחץ על ב”ש עכשיו”.

ג'ורדי קרויף חוגג בסיום (נעם מורנו)האוהדים שקראו בשמו: “הצעד כבר נעשה, אני תומך לחלוטין בהחלטה שהמועדון לקח, שאני לקחתי. רוצה להודות לאוהדים על התמיכה המדהימה שלהם, הרגשתי את זה, השחקנים הרגישו גם הם, אני שמח לעזוב כשאנחנו במיקום טוב, התפקיד שלי עכשיו הוא להיות קרוב, לעזור בכל מה שקורה ולוודא שהמעבר למאמן החדש יהיה חלק”.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
קרויף: "האמונה חזרה לקבוצה"האם מדובר בחוסר אחריות לעזוב כעת: “ה”אם” היא מילת קסם שקל להגיד אחרי, לפני כמה שבועות הרבה התלוננו שלא הבאנו מאמן. בסוף הקבוצה חזרה למסלול, נהניתי... סבלתי קצת אבל גם נהניתי, כעת אהיה הכי קרוב שצריך עד שארגיש שהכל במקום הנכון. היו לנו הרבה פציעות, נקווה שעכשיו השחקנים יחזרו ושמכבי תמשיך במצב טוב”.
האם הוא מודאג מחוסר ההיכרות של המאמן עם השחקנים: “החלטנו על זה כבר לפני זמן רב, דבקנו בתכנית. אני לא מתכוון להילחץ, יש לנו פרויקט שלם, מכבי ת”א צריכה שיהיה לה מאמן קבוע במשרה מלאה. לא הייתה לנו בעיה עד היום עם מאמנים זרים ולא רואה סיבה שתהיה בעיה כעת. דווקא עכשיו, כשלאוהדים ולשחקנים יש מוטיבציה והם מרגישים שיש על מה להיאבק העונה, זה זמן טוב לעשות את הצעד הזה”.

מיץ' גולדהאר ביציע (משה חרמון)הגעתו לארץ של מיץ’ והאופציה לחוזה חדש: “הייתה לנו ארוחה טובה, שתינו יין ונהנינו. יש לי חוזה מוזר קצת, אין לו תאריך סיום, נמשיך כל עוד שני הצדדים מרוצים, לא ציפינו שזה יהיה כל כך הרבה זמן, אני לא ציפיתי, אוהב את זה, יש כאן עוד הרבה אתגרים, יש לי יחסים טובים עם הבעלים וזה יישאר ככה”.