בית המשפט המחוזי בבאר שבע, פסק באחרונה פיצויים בסך 200,000 ש״ח לזכותה של הפועל באר שבע, בתביעה שהגישה הקבוצה כנגד חנות שמכרה חולצות אליפות מזויפות של הקבוצה.

בסמוך לזכיית המועדון באליפות במאי 2016, נודע לקבוצה שמספר עסקים בבאר שבע וברחבי הארץ משווקים ומוכרים מוצרים מזויפים של הקבוצה. הקבוצה הפעילה חוקר פרטי שתיעד, בין היתר, רכישת חולצות אליפות מזויפות שכללו את שמו המסחרי ואת סימני המסחר של המועדון. בעקבות פעילות זו, הגישה הקבוצה תביעה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע באמצעות משרד עורכי הדין לוצאטו.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אוהדי ב"ש חוגגים מחוץ לאצטדיון

בתום הליכי ההתדיינות, קבע השופט סכום פיצוי של 200,000 ש״ח לזכות הקבוצה, והוציא צווי מניעה קבועים כנגד המפרים. עם זאת, לפנים משורת הדין, המועדון הסכים שאם עד חודש יולי 2017 ישלם המפר לקבוצה סכום של 30,000 ש״ח, הקבוצה תסכים להעמיד את יתרת סכום הפיצוי כסנקציה עתידית במקרה שהמפר ישוב ויפר את זכויות המועדון.

אם הסכום הנ"ל לא ישולם במועד, המועדון יעמיד לפירעון מידי את מלוא סכום פסק הדין. לאחרונה אגב, בהליך אחר נקבע סכום פיצוי נוסף לקבוצה בתביעה כנגד רשת שמכרה מוצרים מזויפים של הקבוצה בבאר שבע.

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות הוספת תגובה